4 saker jag ser fram emot just nu

Göteborg

Imorgonbitti 06:06 (hör ni hur fruktansvärt tidigt det betyder att jag måste gå upp?) rullar tåget ut från Stockholm och tar mig till Göteborg och världens bästa Agnes. Kan ni förstå att det har gått nästan ett halvår sen jag träffade min bästa vän? Och nästan ett år sen hon flyttade dit, utan att jag har hälsat på?
Nej, äntligen blir det ändring på det. Så helgen ska bestå utav totalt mys, en massa snack, en uteservering eller två, kanske lite sushi, utgång och bara en massa tid tillsammans!

Midsommar

Inte för att jag har en susning om vad jag ska göra då vi tidigare år firat tillsammans med mitt och Richards gemensamma kompisgäng, så i år får det bli något annat. Men jag längtar efter stämningen, efter gemenskapen, efter att tillsammans krypa ihop under filtar för att undvika det obligatoriska regnet, efter jordgubbstårta, kransar och allt vad det mer innebär =)

Sommaren på Gotland

Sjukt nog är det bara en månad kvar till jag flyttar hem till Mamma och Pappa på Gotland. Förstår ni hur underbart det kommer att bli att tillbringa hela sommaren där? Bortskämd hemma i mitt familjehem i kombination med drömmen som är min älskade ö. Jag längtar så efter solnedgångar, sena grillkvällar på strandpromenaden, roadtrips ut på landet och en och annan lunch hos Mormor och Morfar i Fröjel. Får jag lov att kalla det hela för goals??

Vänner

Med stort V! Ni vet vid det här laget att mina vänner är mitt fokus i år, att dom ska prioriteras så högt som dom förtjänar och att jag vill göra allt för dom som dom förtjänar. Så hela sommaren ska fyllas med kompisdater, roadtrips, äventyr och kramar. Som jag längtar alltså!!

Vad ser ni fram emot?

Gillar

Kommentarer

sjosefine
sjosefine,
Åh, underbart! Ha en fin helg, bästa du! ❤ nouw.com/sjosefine
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack finaste!! Och detsamma <3nouw.com/matildaberlin
Yasmine
Yasmine,
Jag ser fram emot att umgås med mina vänner och spontangrilla. Och att umgås med min familj. Och att fotografera! 😃 Kram yasmissy.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså ja, ja, ja!! Så himla bra ju!! stor kram <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229