4 konstateranden och ett grymt smoothie recept

Jag insåg idag att jag kan verkligen inte plugga hemifrån längre. Frågan är om jag någonsin kunnat det eller om jag bara har lurat mig själv? Men är jag hemma gör jag cirka inget mer än att småäta konstant (inte konstigt att min mage ballade ur på BodyAttacken...), ta alldeles för många och alldeles för långa kisspauser (med mobilen i handen), och total få kanske 20% riktigt plugg gjort. Vid strax efter 11 insåg jag i alla fall mitt misstag, packade ihop mina saker och åkte ned till biblan. Så där har jag suttit typ hela dagen med näsan djupt i lagboken.

Tro mig när jag säger att ni INTE vill missa inlägget som kommer upp här imorgon!! Kan det vara så att det är en grym tävling på gång?? I don’t know (eller jo, det är klart jag gör)! Jag vet i alla fall att ni verkligen vill kika in här, så do it!!

Jag var nog rätt så exakt ett toabesök ifrån att få en p-bot när jag skulle därifrån. Nej, jag hade absolut inte parkerat felaktigt. Däremot hade jag varit ute och snurrat på p-skivan ett par gånger. Och precis när jag packade ihop för dagen, tänkte att jag ska gå på toa ala man vet aldrig när nästa chans är-principen, såg jag p-vakterna gå runt. Så jag skippade det och sprang direkt till bilen och kom fram typ 4 meter innan han gjorde det. På vägen ut från parkeringen såg jag en annan bil som hade gjort samma sak med en bot på vidrutan. Puhh säger jag bara!

En sak jag gjorde istället för att plugga när jag satt hemma idag, var den ↑ här sjuuukt goda smoothien. Ni vet när man plötsligt, från ingen stans, bara får världens crave på något riktigt fräscht? Precis så var det. Lite som att nu j*klar behöver du en riktig boozt Matilda Berlin. Receptet?

  • 1 dl minimjölk, mandelmjölk, sojamjölk eller vatten.
  • 1 dl grekisk yoghurt.
  • 1 dl frysta jordgubbar (eller andra bär).
  • 1 persika, skalad och hackad (eller annan frukt).

Såååå gott!!

Gillar

Kommentarer

granfeldts
granfeldts,
Haha åh jag som itne kan plugga någonstans utanför hemmet, blir distraherad och nyfiken på allt annat istället hahaha <3nouw.com/granfeldts
Jozzie
Jozzie,
Åh så fina bilder! Ska testa receptet! nouw.com/jozzie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229