4 just nu

Känslan av att på riktigt kunna svara Jag mår bra! när någon fråga Hur mår du? är fantastisk!
Jag reflekterade över det för någon dag sen när någon ställde mig frågan. Efter en millisekunds eftertanke kunde jag med undertryck svara att jag verkligen mår bra. När jag insåg det gick det liksom en rännil av lycka och välmående i hela min kropp.
Och det hörni, det var FANTASTISKT!

Bild tagen från Pinterest

Ingen idé om vad ni ska äta? Köp då hem Keldas Tex-mex soppa. Stek sen upp lite köttfärs, koka upp soppan, ha i färsen och en burk majs. Done!
Det går på riktigt på 10 minuter och är svingott!
Numera har jag och Richard alltid två förpackningar ståendes i kylen för dom kvällarna man står där i panik utan någon idé om vad man ska göra. Helt klart kvällens stora tips!


Ikväll var jag på BodyPump för första gången på evigheter. Och passet gjorde verkligen upp för sitt namn, för oj jösses vilken pump jag fick! Inte visste jag att jag hade det kvar i mina armar efter så långt uppehåll, haha!
Har jag inte träningsvärk imorgon så blir jag verkligen besviken!

Mitt mål om att ha 1000 följare på insta går sakta men säkert framåt. Ursprungligen var det att ta mig dit innan årsskiftet, men det är nog kört. Men en vacker dag så!
Just nu sitter jag dock fast precis under 800-sträcket. Så vill ni ha ett nytt konto att följa, och kanske göra mig väldigt glad, så kika in och klicka på Följ. Ni hittar mig på @matildaberlin såklart =)

Gillar

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Keldas soppor är perfekta! så gott att lägga i lite gott och blandat,ha det fint! Och du....,så fint insta,kramnouw.com/juliavnmelin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Eller hur? Den är bara sååå god med! Kram <3nouw.com/matildaberlin
corneliakarlsson
corneliakarlsson,
Kan absolut börja följa dig, följ gärna tillbaka, corneliakarlsson99nouw.com/corneliakarlsson
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack sötaste du! Och såklart <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229