4 just nu

​Tröja HÄR // Byxor HÄR

1. Jag är SÅ redo att lämna November och kliva in i December! Håller ni inte med? Speciellt när jag idag vaknar till riktigt höst-regnrusk. Vill verkligen inget annat än ha snö, jul och mys

2. Idag ska jag äntligen få dansa lite, wihooo! Jag har ju klagat på att jag inte får till mina gruppträningspass som jag vill. Hemma dansade jag liksom minst 3 (ofta 5) pass i veckan. Här däremot har jag min enda BodyJam-klass på Fredagar att hålla hårt i.
Men idag så äntligen!! Ska iväg och testa AfHo för första gången (finns inte på ön). Någon som har kört? Vad tyckte ni??

3. Jag borde verkligen köpa hem risgrynsgröt! Har världens crave på det! Men tänker att jag kan vänta tills nästa vecka när Richard ändå ska åka till ön (han ska vara borta i två veckor...) och ha det som snabbmat när jag inte orkar laga något hihi!

4. Appropå juligt så började jag pynta igår och insåg att trots att jag bar upp hur mycket saker som helst, så har vi typ inget julpynt. Vi har x antal tomtar, men det är typ det. Plus att vi inte har några gardinstänger, så hur vi ska göra med att hänga upp adventsstjärnor vet vi inte riktigt än... Så tråkigt när jag var så himla taggad

Gillar

Kommentarer

emmakmoberg
emmakmoberg,
du är såååå fin gumman! ❤️❤️ nouw.com/emmakmoberg
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså åhh! Ska du säga finaste <33nouw.com/matildaberlin
StarOfUsA
StarOfUsA,
Men hur fin var inte du då?? <3 nouw.com/starofusa
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså åhh! Tusen tack söta du <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229