4 Bästa Just Nu

◊ Det är FREDAG! Jag tror nog att jag har konstaterat det i mina blogginlägg varje fredag de senaste månaderna. Men vet ni vad? Jag är precis lika glad varenda fredagsmorgon =)

◊ Jag utmanar min egen stil idag med att ha på mig klänning! Och en som jag aldrig tidigare trott att jag skulle ta på mig dessutom. Det som jag älskar är att jag faktiskt känner mig bekväm i den och dessutom känner mig snygg, hihi!

◊ När jag kommer hem ska jag städa! Nu tror ni kanske att jag är galen som är glad över det, men med mitt perfektions-sinne har jag levt i ett halvt helvete med det ostädade lägenheten, disken på bänken och kläderna i en hög istället för i garderoben. Men under veckan har det verkligen inte funnits tid, så nu skall det göras! Tänk va skönt att lägga sig till lukten av rent

◊ Igår fick jag hem en massa paket! Under en sömnlös natt för ett litet tag sen råkade jag beställa hem lite saker (någon annan som på något sätt också nätshoppar när man inte kan sova??). Bland annat klänningen jag har på mig idag, nya favodansbyxor och världens mysigaste tröja finns nu i mina ägor =)

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Det är ju faktiskt det 😉 Krammatildaberlin.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Absolut! Jag ska se om jag kan få lite tid över till att fota idag =) Krammatildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229