3 stycken trender

Cashflow in (eller snarare ett halvt CSN in) - moneyspred out! Egentligen gick hela min inkomst för den här månaden till mina fasta utgifter, men hur kul vore livet med bara det och inte lite shopping? Nu låter jag som ett riktigt Lyxfällan-fall, but don't worry! Jag har ett konto med lite undansparat. Plus att jag idag var och skickade iväg ett paket med kläder jag sålde på min bloppis, så att köpa något litet borde väl vara okej?
För första gången på länge blir jag verkligen superinspirerad och shoppingsugen när jag kliver in på både Bikbok, Gina och alla andra butiker, och här kommer 3 saker jag insett att jag måste uppdatera min garderob med =)

Svart kjol HÄR // Silvrig kjol HÄR // Rosa kjol HÄR

Plisserad kjol

Jag vet att jag tjatade om den här redan i höstas, eller var det till och med förra våren? Men alltså hur snyggt är det inte?? Jag hittade faktiskt the one idag på Gina, men såklart fanns den inte i min storlek.... Kan va så att jag gick in på deras hemsida nyss och råkade klicka hem en, hihi!


Kolla in den här kjolen !

Vit Jeanskjol

Alltså OMG vad snyggt det är!! Håller ni inte med? Vit kjol till brunbrända ben. Alltså mm, mm, mmm!
Utan tvekan något som jag MÅSTE ha tag i

3 stycken favoriter HÄR // HÄR // HÄR

Mönstrade klänningar

Vem hade någonsin trott att jag skulle gilla mönster?? Det faktum att jag i år har köpt både en gul klänning med röda blommor på och en grön med rosa är så chockerande att jag egentligen inte vet var jag ska ta vägen, haha! Men än märkligare är att jag vill fortsätta och köpa ännu fler!

Vad har ni på eran "behöver-ha"-lista? =)

Gillar

Kommentarer

kovacevic
kovacevic,
Så mycket fina saker, blir så sugen på att shoppa haha! Men jag unnade mig faktiskt en mönstrad klänning igår, älskar den trenden <33nouw.com/kovacevic
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! Det gjorde du verkligen rätt i <33nouw.com/matildaberlin
Ida
Ida,
Så himla snygga trender! Har flera mönstrade klänningar, så himla snyggt 😊idanilssonphoto.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså JAAA! <33nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229