2016 i bilder 2/3

När jag fick idén om att göra en årsresumé valde jag först ut 183 (!) bilder som jag tänkte att jag skulle lägga upp. Såå mycket underbart har jag alltså varit med om under 2016 =)
Visst har jag sorterat bort en del, men det är fortfarande många bilder, vilket jag nu höll på att be om ursäkt för men det är klart att jag inte ska. Titta och njut istället ;)

Våren slog sig in i Visby och gjorde stan fantastisk vacker!
Jag bestämde mig en dag för att överraska Richard med att låna mamma och pappas bil som vi sen åkte ut och sov i bakluckan på. Hur mysigt som helst!
Ni kan läsa inlägget HÄR
Under en och samma dag lyckades vi sen klämma in både dop och bal. På morgonen åkte vi på lilla Leos dop, för att sedan åka till Isas Bal och sen tillbaka på dopfika. Full fart, men så mysig dag!
Och mindre än en vecka senare tog min fantastiska syster studenten!
Dessutom var vi på bröllop någon vecka senare. Underbart med så många chanser att klä upp sig =)
Årets två i särklass bästa fester var både två under sommaren! Kallis vecka 29 och Tofa beachclub på midsommardagen - kunde verkligen inte ha varit bättre =)
Richard fyller år i Juli, så veckan innan hans födelsedag kidnappade jag honom och åkte till Helsingfors =)
// Jag sprang min första halvmara // Vi besökte Gröna Lund, och såklart började det spöregna 20 minuter efter att vi klivit in genom grindarna // Jag åkte på botoxbehandling (Läs inlägget HÄR) // Och så hoppade jag ju fallskärm - heeelt galet! //
Jag, tillsammans med världens bästa danscrew, höll Gotlands största Zumbapass ute i Östergravar för andra året i rad. Endorfiner till miljonen kan jag säga =)
En annan stad vi besökte, som jag tyckefr att ni alla ska åka till, är AMsterdam! Jag blev lite kär i den faktiskt! Jättefin och jättemysig. Och världens godaste våfflor - bara kolla liksom!

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Tack fining <3matildaberlin.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Tusen tack fina du <3matildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229