2 timmar av BodyJam

Helt slut - checkar ut!
Idag var sorgligt nog den sista BodyJam klassen jag höll på SATS Base Täby. På grund utav en minskad gruppträningsbutget har mitt pass blivit kapat. So sad! Men jag tror helt klart på konceptet utav going out with a bang! Så jag jagade tag i en instruktörskollega, flörtade till mig lite smakprover av energidryck och bars, och framför allt förlängde passet till att vara 2 timmar långt. Ni som vet hur jobbigt det är att köra en timmes BodyJam, kan nog tänka er hur jobbigt det är att dansa det två timmar non-stop.
Så ja, statusen just nu är helt klar: helt slut - checkar ut!

Men det vart så fruktansvärt lyckat!
Alla vara så taggade! Det tjoasdes, sjöngs med och skrattades. Jag var fruktasvärt taggad! Emma var oerhört taggad! Energin var verkligen på topp!
Och ni vet alla dom där punkterna jag listade upp imorse? Framför allt den sista? Den om känslan efter ett riktigt bra pass - just den känner jag nu. Heeeelt slut i kroppen, helt slut i hjärnan, hungrig som jag vet inte vad - men med ett leende som sträcker sig från öra till öra.
UNDERBART!!!

Bättre slut på den här tiden på Sats Base, och bättre slut på den här riktiga vardagsveckan (Fredag till Söndag har jag så mycket kul planerat att det räknas inte, haha) får man leta efter!!

Gillar

Kommentarer

Marittheonlytiger
Marittheonlytiger,
så bra inlägg😍nouw.com/marittheonlytiger
Matildaberlin
Matildaberlin,
by_anniess
by_anniess,
Så kul det låter! Du är så gym<3<3nouw.com/by_anniess
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! Tusen tack fining <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229