12 inredningsfavoriter

Innehåller affiliate-länkar

HÄR // HÄR // HÄR // HÄR

HÄR // HÄR // HÄR // HÄR

HÄR // HÄR // HÄR // HÄR

"Jag är ledsen älskling, men jag julen kommer att vara kvar hemma hos oss fram tills att tentorna är över och jag får tid att plocka bort den" //Matilda när vi kom hem i Lördags
Klipp till Richard idag kommer hem och det enda tecknet på att det ens varit julpyntat är plastgransbarren som ligger spridda över hela golvet. Uppenbarligen är det här med att sitta still verkligen inte min grej. Efter 3 extentor i Plan-, bygg- och miljörätt vid fastighetsutveckling (precis så kul som det låter....) fick mina små myror nog och ut flög julen. X rundor upp och ned i trapphuset senare är nu hela lägenheten totalt urplockad igen. Så himla tråkigt rent ut sagt!

Dags för förändring! Jag har möjligtvis kommit på en lösning till my awkward corner som jag så fint lärt mig från Pinterest att det heter, haha! Så nu ska jag bara lyckas övertala Richard om att det är en bra idé med.
Sen är det bara resten av läggan kvar. Lite inspirationssökande senare har jag hittat en massa favoriter (som min studentplånbok inte riktigt hoppas över lycka över) jag vill dekorera med. Jag menar, vem skulle säga nej till apan?

Gillar

Kommentarer

Denisealice
Denisealice,
Vilka fina tips! <3nouw.com/denisealice
Matildaberlin
Matildaberlin,
LindaLinnros
LindaLinnros,
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur?? <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229