10 saker jag ser fram emot i vår

Innehåller affiliate-länkar

Topp HÄR // Jeans HÄR // Skor HÄR // Solglasögon HÄR

1. Att hitta min stil! Jag vill fortsätta att utvecklas och att verkligen klä mig snyggt, inte bara slänga på mig första bästa. Så hur gör jag för att se så snygg ut som möjligt (för min egna skull ofc!)? Vad känner jag mig bekväm i? Vilken stil har jag tillräckligt med umph för att kunna rocka?
En sak är i alla fall säker - jag behöver köpa nya klackar!

2. Att äntligen få se Körsbärsblommen i Kungsan! Och gissa vad jag och Sofia ska göra idag på lunchen. ÄNTLIGEN säger jag bara!

3. Uteserveringar! Som ni kanske vet förlorade jag min uteserverings-oskuld först under förra året. Sen blev det bara ett par gånger... Men i år är det ändring som gäller! Ett utav mina Topp 3 mål för Maj är faktiskt att jag minst en gång i veckan ska sitta på uteservering. Hör ni hur mysigt?

4. Fokus på mina vänner! Okej, i första hand kommer jag sätta mig själv (because I need it). Men jag kommer utan tvekan prioritera mina vänner på ett helt annat sätt än jag gjort under hela mitt vuxna liv. Jag ska hänga mer, jag ska bjuda in mer, jag ska lära känna nya personer. Jag ska fokusera på vänner - because I need it!

Bilder lånade från WeHeartIt

5. Göteborg! Kan ni förstå att jag fortfarande inte har lyckats ta mig till min bästa vän Agnes i Göteborg?? Hon flyttade dit i Augusti, och jag har inte varit där... Illa! Så nu ska jag äntligen dit!

6. Träna utomhus! Jag har längtat så mycket efter att få dra ut och springa. Mina senaste försök slutade ju i att jag druttade på ändan både en och två gånger på grund utav alla fruktansvärda isfläckar. Enda problemet är att nu har ju pollen börjat slå till... Så får se om jag klarar av att dra mig ut på en runda eller om det får vänta tills allt lagt sig

7. Att gå på picknick! Bara tanken på att ta med sig en filt och slå sig ned i en park eller packa en engångsgrill och slå sig ned på någon klippa vid vattenbrynet någon stans gör mig alldeles varm i hjärtat

8. Dagsfester! Nu längtar jag verkligen till att det blir lite varmare så att alla roliga happenings kan dra igång! Det blev ett par under förra året, alldeles för få tho'. Så det ska ändras på! Så underbart att man slipper dom där trött-dipparna som slår till efter midnatt, och dessutom mår man ju så mycket bättre dagen efter, haha!

9. Solnedgångar! Jag har kommit på, inte ett nytt årslöfte, men typ. Jag ska se fler solnegångar! Jag ska sätta mig och bara njuta utav att solstrålarna sakta men säkert kryper ned under horisonten. Jag behöver mer lugn i mitt liv och vad är då bättre än att kombinera det med att njuta utav naturens under?

10. LIVET! Sist men inte minst känner jag bara f*n vad peppad jag är på vår och sommar generellt!! Nu har vi dom härligaste månaderna framför oss och jag behöver verkligen få må bra igen. Jag behöver få vara lycklig! Så jag tänker att med det allmänna livspeppets hjälp borde jag kunna komma dit. Jag menar, sena ljumna kvällar, årets första grill, luncha i solen, strosa på stan, bada. JA allt som hör därtill! <3

Gillar

Kommentarer

jennifermarie
jennifermarie,
Åh jaaaa körsbärsblommorna är ju bara för vackra alltså! nouw.com/jennifermarie
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså JA! Dröm!! <3nouw.com/matildaberlin
tessbjork
tessbjork,
Så många fantastiska grejer! Jag ser också fram emot en hel del av dem 😊nouw.com/tessbjork
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur?? Så peppad!! <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229