1 enda vecka

Nu är vi där: 1 ynka vecka kvar innan jag flyttar. 7 små dagar. Och dessutom 7 dagar som till störst del kommer bestå utav att jobba, sova, äta, träna och sen igen sova.
Båten är bokad, så klockan 03:30 bär det av mot mitt nya liv i Stockholm. Kul tid förresten va?? Jag kliver av båten strax efter två på natten, så det är inte ens någon idé att åka hem, utan jag kan bara kliva rakt över till terminalen och nästa båt... Tjohoo!

Den här veckan kommer ju gå så snabbt att jag inte vet var jag ska ta vägen. Jag har redan packat det mesta utav mina grejer, men eftersom att Richard ska bo kvar här en månad är det väldigt svårt att veta vad jag ska och inte ska packa utav allt det andra. Svårt!
Sen så undrar jag vad jag har glömt att göra. Det känns liksom som att allt har flutit på lite för enkelt. Jag har löst mitt gymkort, jag har packat (såklart), jag har flyttat grejer hem till Mamma och Pappa - jag har gjort allt jag kan komma på. Så vad har jag missat??

Gillar

Kommentarer

Chanapha
Chanapha,
Är så himla glad för din skull! Hoppas att jag också har möjlighet att flytta dit så kan vi vara brunch-kompis hihih. Kram <3chanapha.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack sötaste du! Men jaaaa! Skulle va så kul ju <33nouw.com/matildaberlin
Pauline
Pauline,
spännande, vi flyttar om! 2 veckor 😃lillafrokenhurtig.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhh vad spännande för er med! Kram nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229