Hej. Herregud vad längesen det var jag skrev något.

Jag mår iallafall rätt bra, eller jag mår jätte bra, det som är jobbigt i dagsläget är att jag kämpar med körkortet, har klarat uppkörningen men har den där j*vla teorin kvar att klara. Det ger mig lite ångest och vill bara slippa den stressen. MEN det löser sig nog.

Sitter just nu på bussen påväg mot ett 16-00 pass tillsammans med mina härliga kollegor, fullbokad restaurang så kommer nog bli en fartfylld kväll, sååå kul.

Ville nog egentligen bara visa lite livstecken så hörs vi snart igen. Puss & go!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Heeej. Shit vad länge sen jag skrev något. Det har hänt såååå himla mycket sen vi hördes sist. Jag är förälskad i killen i mitt liv, jag vill ha barn, jag är en toffel på hel tid, och jag mår faktiskt fruktansvärt bra. Dock har just denna vecka varit väldigt mycket upp och ner, har haft väldigt mycket humörsvängningar så att säga, så har haft en lite less kille här hemma, vilket jag kan förstå när mitt humör har gått från 0-100 på en sekund. MEN annars så är allt jätte bra.

Satt och käkade lunch med två tjejkompisar idag och det slog mig hur mycket allt har ändrats, speciellt jag. Inte på ett dåligt sätt eller så. För kanske ett år sedan var dricka alkohol, ragga killar, one-night-stands, sena nätter med dans och liknande mitt största intresse tills jag träffade P.

Nu såhär efter 7månader tillsammans med honom har jag knappt druckit alkohol, inte varit ut på krogen (om jag ej jobbat nattklubb), knappt träffat mina vänner, vilket är ett stort minus och det vet jag om. Nu förtiden föredrar jag helger ute i skärgården med min pojkvän och våra gemensamma kompisar, och kanske ett glas vin också varför inte liksom?, vi har börjat prata om barn, framtid och det skulle vara typ det finaste som skulle kunna ske att jag skulle bli gravid med en liten bebis i magen, vem skulle tro att jag skulle känna så för ett år sedan? i n g e n. Jag vet inte vad jag försöker få sagt annat än att saker och ting verkligen har förändrats.

Ska försöka ta ikapp lite tid med mina kompisar i helgen, vi ska och bo på hotell och partaja tillsammans, ska bli super kul när det var såååå länge sen. Måste även försöka träffa mamma och pappa och mina syskon oftare, fy vad jag saknar dom, nästan så att det gör ont i magen.

Annars då? ja fotobollen står still där ligger mitt intresse på 0. Jobbet går bra, trivs som fisken i vattnet. Utlandet närmar sig ungefär en månad kvar tills vi lämnar Kalix för två veckor på Cypern, ska bli så fruktansvärt skönt. Så det är väl ungefär vad som händer nu för tiden, tills nästa gång vi hörs - haaa de bra.


Likes

Comments

Kärlek är det finaste vi har, tänk att jag varit så rädd för något som kan kännas så bra? Jag har varit ifrån min kille sen i söndags, det är tisdag idag och mitt hjärta gör så ont, jag saknar honom så himla mycket. På söndag kommer han äntligen hem.

Tänk att det kan finnas en människa i ditt liv som gör dig lite bättre, lite gladare och betydligt lyckligare. Jag är så glad och samtidigt så är jag lite rädd, tänk om han en dag inte känner samma längre, att han en dag tänker lämna mig, usch bara tanken gör att jag får gåshud över hela ryggen.

Jag ler lite i smyg för mig själv när jag inser att jag är kär, och samtidigt inser jag att jag aldrig varit kär tidigare, jag har aldrig känt såhär starkt för någon annan tidigare, jag har aldrig gråtit floder efter två dagar (😂) efter jag inte fått träffa honom tidigare, jag har aldrig velat bli en lite bättre människa för någon annans skull tidigare. Det vill jag nu.

Jag blir så stolt över mig själv att jag äntligen låtit någon komma in på djupet, att jag låter en kille, som kan ta chansen att göra mig ledsen igen, att komma in i mitt liv. Han behandlar mig som det viktigaste han har i sin vardag. Han är rädd om mig, han prioriterar mig, han tar med mig ut med sina killkompisar, han värmer mig när jag fryser, han ringer mig när han är på jobbet och frågar hur jag har det, han håller om mig när jag är rädd och han har ett hjärta av guld.

Jag är så tacksam och så lycklig över att jag äntligen har träffat en kille som det känns 100% rätt med, en kille som jag älskar med hela mitt hjärta, en kille som jag vill ska bli pappa till mina framtida barn. Jag är kär.

Likes

Comments

Vet ni vad som känns så jävla skönt? jag har inte en ända människa kvar i mitt liv som jag inte vill lägga ner min tid på och det är en sådan jävla lättnad. Jag umgås inte med någon för att ''jag måste'' eller för att ''jag känner mig dum om vi inte hänger'' och det är så himla skönt. Dom människor som jag i nuläget har i mitt liv mår jag så himla bra av, vi ger och tar och jag känner hela tiden att jag får så himla mycket tillbaka, jag är så tacksam över mina vänner, som alltid ställer upp, som alltid lyssnar på mitt gnäll och som alltid kan säga ifrån om det är något som känns fel, det är så himla viktigt.

Tror det är många som känner att man ibland har ''fastnat'' i en vänskapsrelation, och det är så himla viktigt att veta att man kan ''göra slut'' med vänner också, vilket behövs ibland också. Det kommer komma en dag i ditt liv då du inser vem som verkligen är viktigt och vem som inte var, och vem som aldrig har varit. Så se till att glömma folk från ditt förflutna, det finns en anledning till varför dom inte finns i ditt liv idag. Älskar uttrycket ''eftersom alla sextio sekunder du spenderar är en minut av lycka du aldrig kommer få tillbaka, så skratta när du kan, be om ursäkt när du bör, och släpp det du inte kan ändra. Livet är för kort för att vara allt annat än nöjd'' ÄLSKAR, ta vara på den tiden vi har och se till att göra något bra av det, låt inte människor som bara tynger ner dig vara kvar i ditt liv, låt inte den som ska stå bakom dig som vän behandla dig som skit, låt inte någon säga att du inte är bra nog, för jag lovar dig, du duger precis som du är.

Likes

Comments

Det är mycket just nu som känns jobbigt, jag ska inte ljuga. Klumpen i magen är där och den vill inte försvinna, ångesten i bröstet är där och den vill inte försvinna. Jag blir samtidigt förbannad på mig själv för jag har inget att må dåligt över, inget. Finns så många människor där ute som mår dåligt och som har en anledning till det också, och det har inte jag men jag mår ändå såhär just nu. Fotbollen är oklar, beslut måste tas, jag vet varken in eller ut och jag får panik. Jag hatar att känna att jag inte har kontroll.

Jag försöker verkligen, det gör jag. Jag försöker att inte tänka negativt, jag försöker att skratta mycket, och jag försöker att inte må dåligt. Men ibland så håller inte fasaden längre och jag måste få andas ut och släppa ut lite känslor som bara ligger och gror i mitt huvud.

Folk frågar även mig hela tiden, eller säger åt mig hela tiden ''Är det inte på tiden att skaffa en kille nu? ska du inte skaffa en pojkvän Matilda?'' folk tror att jag inte vill ha ett förhållande, att jag hellre raggar runt. Jag vill ha närhet, jag vill ha någon som vill ha mig tillbaka, jag vill ha någon som ställer upp oavsett vad, och jag kommer inte sätta mig in i den skiten för än jag vet till 100% att det är äkta, att han inte tänker pissa på mina känslor och lämna mig. Jag tänker inte gå igenom den skiten en gång till, det är inte värt alla känslor i världen att jag ska behöva känna som jag gjorde då igen, jag tänker inte ligga gråta varenda jävla natt över att en kille gick bakom min rygg, låg med andra tjejer och som fullständigt sket i mig och mina känslor. Som dom flesta säger ''men alla killar är inte som han'' nä, men alla killar har möjligheten att göra som han gjorde och det är omöjligt för mig att veta vem eller vilka och därför drar jag alla över en och samma kant, och det är tack vare allt han gjorde som har fått mig att bli rädd och att hata allt som har med kärlek att göra, det gör mig så jävla förbannad. Det finns inte för mig att jag skulle lämna ut mitt hjärta till någon, ge någon möjligheten att stampa på det, stampa på det igen. När ska jag bli hel igen efter du tog sönder mig? jag vet inte. Jag måste lära mig att alla är inte idioter, och kunna lita på att jag också kommer kunna bli kär igen och låta mig själv bli kär igen, men då ska jag veta att det kommer vara värt det, till 100% inte 50%.


Likes

Comments

Heej, nu börjar det vara väldigt länge sen jag skrev något här. Livet flyter på som vanligt, jobb, träningar, vänner, ta skit från ovänner, familj och så vidare, you know the drill.

Som ni ser i rubriken har jag fått min första egna lägenhet, känns jätte kul och samtidigt lite ledsamt att lämna mamma och pappa haha dags att klippa navelsträngen kanske???... :'). Det är en lite mindre 2a och den största omställningen kommer nog bli att börja prioritera mina pengar väldigt mycket annorlunda, ska betalas hyra, mat och liknande grejer varje månad. Men kommer framförallt bli väldigt kul och väldigt mysigt med eget.

Jag har även hunnit vara i Rhodos med mina babes till tjejkompisar, en vecka full av sol, bad och massa god mat. Så välbehövligt och så himla skönt var det. Nu har jag dessvärre tappat all min färg och vintern närmar sig med stormsteg.. fy och fan om jag får säga vad jag tycker om det. Halloween närmar sig också och jag kommer att jobba, kommer dock bli super kul och se vad alla som går ut klär ut sig till, mycket spännande.

Annars då? ja allt är väl egentligen som vanligt, jag ska till Ikea på lördag med mamma och Ewe för att köpa in det viktigaste till lägenheten annars jobbar jag kväll hela helgen så är inte direkt en jätte spännande helg för min del.

Två bilder från Rhodos och en bild på mig från veckan som var. Bakis och jäklig.

Likes

Comments

Asså vet ni vad jag blir så himla ledsen och upprörd över? människor som inte värderar sig själv högre än en påse skit och som inte har någon självrespekt alls. Varför ska man fortsätta skada sig själv genom att t.e.x fortsätta träffa en dålig kille, eller låtsas att man inte förstår vad som faktiskt sker.

Jag förstår inte hur man kan fortsätta lura sig själv gång på gång, jag har varit själv där en gång i tiden, men när jag blev behandlad som skit och blev kastad i backen värderade jag mig själv och mitt välmående före honom och det är det bästa val jag tagit någonsin. Jag skulle aldrig längre låta någon behandla mig dåligt eller låta någon träffa mig på endast deras villkor. För den känslan jag hade när jag blev bortvald framför andra tjejer var så jävla äcklig, förlåt att jag svär men den var vidrig. Jag grät floder, sov hos kompisar nästan varje dag för att jag inte ville sova själv, i en hel månads tid. DET ÄR INTE VÄRT DET, absolut inte, även om han "är snäll ibland". Skräp ska förvaras i sopkorgen och att värdera sig själv till världens högsta pris är det inget fel i, du måste lära dig att förstå att du förtjänar världens bästa kille som behandlar dig med kärlek och respekt och inget annat. Det är så jävla viktigt att försöka förstå det och att vela förstå det. Jag förstår det, men jag trivs så himla bra med mig själv i dagsläget och det är jag så himla glad över, så jag känner absolut inget behov av att skaffa en pojkvän just nu, men en dag kanske. Det vet man aldrig, det ska isåfall vara en jävligt bra kille, inget annat än det.

Likes

Comments

heeej, gud vad längesen det var jag skrev. Känner att jag har så mycket att berätta egentligen, men känner att det skulle ta alldeles för länge.

Ligger just nu i sängen och funderar över väldigt väldigt mycket. Försöker lämna det negativa tankarna utanför och fokusera på att jag har match imorgon som jag måste ladda upp till. Att bara ligga i sängen och lyssna på musik vad är bättre egentligen? inte är det mycket. Denna helg började med att jag hade sovande natt på Valhall tillsammans med Ottilia, alltid lika mysigt. Idag har jag bara tagit det lugnt käkat hotellfrulle med Ottzen och sen sett lillebrors match.

Aja, allt för mig. Godnatt på er.


Likes

Comments

Igår vart det lite av ett deppigt inlägg här på sidan, men jag kan tycka det är viktigt med sånt också eftersom jag har en tendens att om jag inte får skriva av mig någonstans rinner bägaren över rätt snabbt och helvetet bryter ut istället, sååå.

Denna dag började med att jag klev upp 07:00 klädde på mig och åkte till skolan, väl där fortsatte jag och Ewe med vårat gymnasiearbete (snark) och efter det drog vi på gymmet tillsammans och dödade rumpan och benen, hur smart det var från min sida vet jag inte riktigt med tanke på att jag har intervallpass med fotbollslaget imorgon, men skit samma det får gå som det går.

Väl hemma har jag bara tagit det lugnt, pluggat lite till vårat prov som vi har på torsdag och myst lite med min lillebror William. Nu ska jag se klart Parneviks och invänta Cirkus Magaluf gooonatt!


​Bjuder på en väldigt fin bild från balen förra sommaren, känns så kul att min egna snart närmar sig! 

Likes

Comments

Ni vet hur lätt det är att man glömmer bort sina vänner när man hamnar i ett förhållande? Men varför gör man det egentligen? jag förstår inte riktigt hur man kan glömma bort att höra av sig eller sluta prioritera dom som ska stå bakom en när det en dag inte funkar längre. Jag blir besviken och ledsen hur man självmant kan välja att prioritera bort sin bästa vän, vad hände med att alltid finnas där?.

Jag tycker det ärligt talat är så jävla tråkigt och så jävla dålig, när det kanske tar slut en dag då? vad ska man göra då? då står man där själv och undrar varför ingen längre bryr sig, är det då man ska krypa på knä och fråga om man kan börja umgås igen? Det är så jävla dåligt. Tänk en extra gång innan du prioriterar bort någon som verkligen bryr sig om dig, någon som alltid finns där, någon som alltid ställer upp oavsett vad, för det är inte kul att känna att man blir bortvald, och inte bara en gång utan flera gånger.

Tillslut kommer er vänskap att rinna ut i sanden, det blir som att ni inte längre känner varandra, visst ni kanske säger hej om ni möts, men mer än så? jag tror inte det. Tillslut tröttnar man på att försöka höra av sig till någon som inte vill att man hör av sig. Ni vet, det behövs två för att få en vänskap att fungera. Jag tänker inte stå och vänta på någon som redan valt att inte höra av sig, någon som redan valt att inte längre försöka. Jag tänker inte heller lägga ner min tid på någon som inte längre lägger sin tid på mig. Det är så jävla sjukt att man kan gå från att prata med varandra varje dag till att knappt höras av längre, men jag tänker inte sitta här och sätta detta på mina axlar, för jag vet att jag har försökt.

Likes

Comments

Instagram @matiildabergstrom