Hej på er! Jag har inte riktigt kommit igång med bloggen ännu så ni får ha lite tålamod över att det ekar lite tomt här tills jag verkligen har klurat ut hur jag vill bygga upp den här bloggen på bästa sätt, och vad som jag anser kan vara intressant att läsa om för er. Men en liten update om vad som händer i livet just nu och det är otroligt mycket kan jag säga. Den största saken är att vi äntligen har köpt HUS!!!! Som vi har letat efter det perfekta huset och nu har vi äntligen hittat det, hoppas jag hahah. Nä skämt och sido det kommer bli så bra, bara vi får fixa till det litegrann så det blir mer våran stil så kommer det bli så himla fint. Men det ska jag berätta om lite mer i ett annat inlägg.

Våran lägenhet ska säljas, så det är budgivning på den nästa vecka så snacka om att man kommer vara nervös över det. Dennis min käre sambo fyller år i helgen så han ska självklart firas och sen så har vi två små barn som ska tas hand om varje dag. Så det är lite mycket just nu men det är ju bara roliga saker så jag gör allt med ett leende på läpparna ( mesta delen av tiden hehe).

Men som sagt ha lite tålamod med mig så ska ni få se att jag ska komma igång med denna blogg. 

Kram på er!


Likes

Comments

Hej på er och välkommen till min blogg! Det känns så kul att börja blogg igen då jag nu har haft en paus på cirka ett år. Jag bloggade tidigare på vimedbarn.se men har nu valt att börja blogga här på nouw.com istället då jag inte riktigt kände för att gå tillbaka till min gamla blogg på vimedbarn.se. Det är som sagt så kul att börja med det här igen så jag hoppas ni kommer tycka det är intressant att följa mig. Kram på er!


Likes

Comments