Hallå och varmt välkommen till min lilla blogg! Jag har nu bott i USA, Atlanta i snart 3 veckor! Och jag trivs superbra.
Det har varit mycket att ta in och lära, och många att lära känna och områden att upptäcka. Så därför har jag inte velat starta upp denna blogg föränns nu.
      Jag bor i Atlanta, Virginia Highland, och jobbar som au pair! Jag bor hos en familj som består av Mamma, pappa och ett barn. Pappan är svensk och mamman är amerikan, och deras dotter som jag tar hand om pratar både svenska och engelska. Hon är en supersöt blivande 3 åring,och vi har hunnit komma varandra ganska nära under dessa veckor.

Än så länge så älskar jag Atlanta! Det är en så himla häftig stad som har väldigt mycket att bjuda på! Har redan träffat många fina vänner, både ifrån Sverige och även från andra länder. Och jag har redan hunnit besöka många fina platser.
Nu i helgen var det Music Midtown, och det var helt magiskt! Det är en festival som äger rum ungefär 10 minuter ifrån mig, på en stor park, som heter Piedmont park.
Har sett artister som Tove Lo, Bastille, Zara Larsson, Mumford and sons, Wiz Khalifa, Bruno Mars, Future, och många fler! Det var en av dem bättre helgerna i livet.

På bilderna är några av dem vänner jag lärt känna under tiden! Alla är supertrevliga.

Ja men detta får bli början på min blogg än så länge. Mycket mer info och bilder kommer komma, så vänta bara!
Jag ska försöka uppdatera så ofta jag kan.
Tjaaaaao -

Likes

Comments