Fan, min terapidag gav inte ett skit känner jag nu.. Känner mig kassare än någonsin, undrar om psyket måste ta ut sig fysiskt i en vidrig dunderförkylning också? Aja.

Skrattar mest åt mig själv varje dag, rycker på axlarna å tänker "ja det kan ju då fan inte bli värre." Det absolut värsta har redan hänt.. Vet inte vilket stadie jag befinner mig i riktigt, nått mellanting mellan självförstöring och självömkan kanske. Vad nu det ska betyda.. Vet ännu mindre vart jag ska eller vad jag gör. Men stanna där jag är ska jag då fan inte göra. Verkligen inte, för min egen skull. Menar i livet, flytta är inte ens möjligt. Måste hitta nytt jobb, det är prio ett. Sökt massor men ingen hör av sig.

Jävla förkylning dra åt helvete, ska ju jobba imorn..
Behöver nått, men inte dig.
Behöver nån som kan styra upp mitt huvud inte nån som knäcker mig. Det är precis vad du gör.

P&K Matilda

Likes

Comments

Idag har jag verkligen bara slappat, netflix har varit huvudämnet och sen spatime med ett bad, ansiktsmask och hårinpackning.
Druckit säkert tre liter te idag också, min förkylning blir bara värre och värre..
Niklas fick ta med sig honung och en piggelin hem.
Ska bli frisk!! Ska jobba imorn så får väl se hur det går, en dagtur kan bli skönt och få en dygnsrytm igen. Jobbar väldigt lite nu av personliga anledningar.
Och då är domhär dagarna perfekt, skämma bort sig själv och bara må gott, det behöver jag verkligen nu. Sen gör jag allt för att glömma bort att jag är ensam på dagarna så lite städning har det blivit också.

Förlåt för kassa ipadbilder..

P&K Matilda ❤

Likes

Comments

​Äntligen ska jag sätta igång igen!

Nu har det varit nog med bloggvila för mig, nu startar jag från scratch och nu jädrar kör vi.

​​Kan aningen verka lite spontat med tanke på vad klockan är nu när mitt första inlägg görs. Men så är verkligen inte fallet. Har väntat och väntat på rätt tillfälle, men det har inte kommit något så nu fick det bli.
​Låter som det här är genom
tänkt, men det är det inte heller.. Bara känt att jag måste tillbaka, har faktiskt haft blogg sen 08 från och till. Suger på det här med första inlägg, men jag får helt enkelt ta och bevisa de kommande dagar och förhoppningsvis år att det är mig ni ska hålla koll på!

Kan väl berätta lite kort och gott om mig, Är då en nitton år gammal tjej från Jämtland och Östersund. 
Trivs här med min pojkvän sen ett och ett halvt år tillbaka, här kan vi snacka om highschool sweethearts. Känt varandra i lite mer än åtta år faktiskt. Vi gick då på samma högstadieskola och var bästa vänner. Sen kom gymnasiet och man tappade kontakten, fick kontakt igen och började snacka och ses och båda fick fram att vi faktiskt båda hade gillat varandra helatiden. Pretty cute, yes thank you.
Så vad gör en skogsmulle, som är dökär, och har en sliskig kärlekshistoria att berätta om dagarna? 
Jag ääälskar smink, skönhet, och kläder. Något jag pillar med för det mesta, Har en hund jag gillar att umgås med och en room mate i form av min mamma (inte vuxen nog att bli kastad ur boet) som är en otroligt stor del av mitt liv som jag brukar se som min absolut bästa vän. Förutom det så gillar jag både bakning och matlagning i måttliga doser. Och gå ut och klubba med vänner sitter aldrig fel! Så inte bara skogmulle, partypingla också. 

Hoppas ni fått en liten snabb bild av mig så ses vi i kommande inlägg som säkert är mer underhållande!

P&K MatildaLikes

Comments