Header

Folk har ju frågat hur de gick på tävlingen egentligen, och här kommer svaret.

I 70 så var han som ett tuggummi och jag var så nervös att jag red som en kratta och ledde till 8 fel. Så idiotiskt men tog en fruktansvärd sväng på första hindret så att han stannade, och i den slowmotion galoppen vi hade så rev han 5an. Men han hoppade så sjukt bra på alla hinder att jag med ett sjukt stort leende red ur ridhuset, jag menar det var ju andra som det gick dåligare för också. Folk ramlade av som flugor.. Tråkigt :(

I 80 därimot så kom vi in med en bättre galopp så det hette duga. Men jag glömmer 5an och hoppar 8an istället så 4 fel, men jag är så jäkla glad och kände mig som en riktig vinnare. Nästa gång går de bättre och de hade kunnat gå bättre men också sämre, och nu har vi varit med om detta så då tar vi nya tag.

Själva anläggningen var bra. Framridningen var bra, underlaget samt alla funktionärer.

4/5!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vart är mina chips när jag behöver dom?
Ny craving på listan: Estrellas västkust chips havssalt😍

Känsliga tittare varnas! Här nedanför kommer ni få beskåda ren lyckaLikes

Comments

Igår rök Castors päls och det resulterade till att han nu mer är nakenfis fast han får ha sin regnjacka på;)

Imorgon är det this fucking volleyboll turnering och eftersom jag redan ser ut som ett spöke så behöver jag inte klä ut mig.
Det började lukta bränt, jag råkade burna mig själv, oooopsie!
Nej men jag ska vara han i Scream, så de blir nog bra.
Slänger in ett litet snabbt innan jag druknar i läxor. Har 2 st prov denna vecka och det känns lite kaos. Men det ordnar sig.
Nu ska jag kolla på ett paradise avsnitt och sen sova lite.

Godnatt
Imorgon är det en stor dag.. PffftLikes

Comments
Hej!
Idag är det äntligen fredag och just i detta nu sitter jag och väntar på att bli hämtad.
Red castor i en kvart idag därför att igår var en av de jobbigare passen men herregud så bra det gick! Fick inte ett ända stopp och han hoppade allt! Kombination som var 3 st oxrar, rättuppstående med mur, 3 st studs, vattenmatta... Var och är så otroligt stolt över min häst att det gick så bra igår.

Så idag red jag bara han i form i en kvart ungefär. Han hade lite träningsverk i form av små stel men jag fick igenom det bra.
Så, imorgon taggar jag tävling. Somsagt så är det två klasser, 70 och 80. Längtar och är inte särskilt nervös faktiskt.

Nu står jag och har handlat lite fredagsmys, Chips och Choklad och firar att jag varit så duktig och sprungit så gott som varje dag. Weho. Fitspo, eller inte.

Castor är glad över att det är fredag:

Likes

Comments

Hallå!
Fick reda på att jag har blivit godkänd på provet och att jag har fått högre än E. Hmmm vad kan de vara?😏 Så spännande och imorgon får jah reda på vad jag har fått! Im so excited.

Ridpasset gick bra med Kungen, och på söndag åker hans päls av! Då blir han rakad och skönt ska de bli för honom eftersom han blir så fruktansvärt svettig efter att bara värmt upp typ. Men de känns bra att få de ur vägen, sen behöver man inte tänka mer på det.

Yes, så nu är allt bra och så ska jag sjunka ner i sängen och titta på Paradise Hotel. Paow kommer komma in i huset oh My gad😍


Likes

Comments

Åh vilken rolig rubrik!

Men den stämmer faktiskt, för det är prov idag och jag har pluggat ihjäl mig men nu sitter det att Kromosom är en ihop rullad Dna molekyl och att gen är ett område på DNA moleylen samt att DNA är byggnads material till våra gener (åh vad jag fick in lite extra förhörsmaterial där) men nu sitter det hur som helst och det känns bra.

Det kom inte upp något inlägg igår eftersom jag satt inte direkt vid datorn, bara pluggade OCH! Hör och häpna, men jag var ute och sprang igår. 4 kilomter! Weho. Hoppas jag inte gav er andra ångest nu som inte är ute och springer, utan som käkar godis, men hörrni. Det är luugnt 😄

Vi hörs sen!

- "är så kreativ så hade ingen bild idag, så ger er en fin gammal bild på en chips påse som symboliserar frid" <---- (what?)

Skoja, ni får a lot of chips påsar istället.


Likes

Comments

Dagens outfit består av bland annat det nya schabraket från Hööks.
Nu kör vi ett rejält dressyr pass!


Likes

Comments

Sitter just nu i bilen på väg till gymnasiemässan som är idag. Ska kolla på iallafall två som jag har riktat in mig på. Det är natur som jag helst vill gå, och jag har tillräckligt med poäng, om inte mer för att komma in där så de blir nog bra (:

Sen blir det Castor och ska be mamma filma lite, så det kommer komma upp en rid film idag.
Jag laddar upp med videofyme, men kolla nu. Jag pratade med en vän som tyckte det var störigt att ha videofyme för att man var tvungen att vara medlem och ha appen för att kunna titta på filmen. MEN. Jag tog reda på det där och det stämmer faktiskt inte. För: om du klickar på tillexempel en film, då skickas du till videofyme på en annan flik och dom ber dig skaffa ett konto. Men här kommer knepet. Gå tillbaka till den bloggen du var på, och tryck på den igen och voilà! Du slipper skaffa ett konto ;)
Testa det.

Vi hörs sen.

Likes

CommentsÄntligen!
Den har kommit.

När jag var på Ica i eftermiddag och ska köpa en dricka spärrar jag upp ögonen över det jag ser. Julmust. Oh My god! Hur länge har jag väntat på min älskade julmust? Jag älskar julmust. Kan lätt dricka flera liter 😁

Sedan var de det här med att välja snacks till kvällen. Okej.. Jag älskar vinäger chips. Men eftersom resten av familjen hatar de chipsen så var det inte lätt att välja. Jag menar.. Bläddra mer så förstår ni. Det finns typ 7 miljarder val. Peppar, salt, vinäger, krokiga, ostbågar, räfflade, inte räfflade, natur, handkokta, hand rörda som är kravmärkta ... Det blev tillslut ett par vanliga saltade, roligt val jag vet. Kan kalla det för dramat vid chips hyllan.

Imorgon är det gymnasiemässa, så ska åka och kolla på två stycken. Har tänkt natur, så ska se lite vilken av dom som känns bäst.

Godnatt

Likes

Comments