Bokföring och bra musik

Jag sitter och försöker reda ut det här med att ha eget företag. Det är ju helt otroligt avancerat... Vad har jag gett mig in på... Jag måste ju ha eget företag när jag jobbar utomlands och har kontrakt med ett utländsk företag då jag själv måste sköta skatt och avgifter. De andra sitter på vår lokala bar och dricker drinkar, men jag valde att gå hem och grotta ner mig i smaskig information om bokföring #prioriteringar. Jag är dock inte mycket klokare nu än jag va när jag började.

Det gör mig så deprimerad att min hals är som den är just nu för jag vill ju gärna gå ut och va med de andra. Men när jag väl går ut så känner jag mig ändå skyldig och kan inte slappna av och bara ha roligt för jag vill inte att halsen ska va dålig dagen efter. Det är en jobbig balansgång. Åh jag sätter så mycket press på mig själv som jag önska att jag bara kunde släppa!

Imorgon ska vi i alla fall bara repa två shower och sen blir vi lediga resten av dagen. Dags att bättra på brännan! Här är väldigt fint väder just nu och det ger så mycket härlig energi!
Hamnen vi har närmst där vi bor!

Gillar

Kommentarer