Jag och Kristin kom av en slump i liknande nyårsklädsel, men inte mig emot!

Nytt år och nya möjligheter, right? Skålade in det nya året med några av mina närmsta vänner samt pojkvän, så bättre start på 2018 kunde jag inte ha. Sedan har det nya året fortsatt i stormfart, har jobbat på Odd Molly, tagit över posten som sekreterare för vår fantastiska ekonomiförening tillsammans med grymma människor i den nya styrelsen, har skrivit klart min B-uppsats och kommit igång väldigt bra med träningen. En riktigt rolig början på ett år som jag verkligen ser framemot!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hade en supermysig julafton igår och jag uppskattar att vara med familjen extra mycket när jag träffar dem så sällan, speciellt mormor och morfar. Idag myser jag endast runt i gosiga kläder och en kopp julte i handen.

Likes

Comments

Mysigaste dagen på året är här! Började dagen med traditionell Julfrukost. Nu har jag & mamma öppnat lite julklappar och druckit te framför Nyhetsmorgon.

Likes

Comments

Lite bilder från de senaste dagarna, har mamma på besök just nu så mellan jobb och plugg så myser jag med henne. Vi har varit runt på stan bland allt julpyntade och en sväng i gamla stan på deras julmarknad. Har även ätit lunch på Pom & Flora.

Likes

Comments

Igår var det dags för årets upplaga av e-day, vilket är en arbetsmarknadsdag som anordnas av våran ekonomiförening. Gårdagen blev verkligen superlyckad, med bra företag som ställde ut samt en grym avslutning med middag och festligheter på Café opera. Jag fick möjligheten att vara företagsvärd för EY som är en av de större revisionsbyråerna i Stockholm. Superhärliga tjejer som var representanter för EY igår och jag har verkligen fått upp ögonen för det företaget.

Likes

Comments

Jobb, plugg, jobb och plugg har nästan varit det enda jag gjort senaste veckan förutom igår då det var e-day, men mer om det i nästa inlägg. Denna lunch åt jag tillsammans med Ida på Pom & Flora i lördags efter jobbet.

Likes

Comments

Från lördagens lunch på Hälsocafét med denna pingla, alltför längesen men vi hann med att prata om verkligen allt sen sist på några timmar. Du är bra du finis ❤️

Likes

Comments

Från gårdagens festligheter. Det var insparksreunion på skolan med alla faddrar, fadderbarn och projektgruppen. Efter puben så drog vi vidare till Spybar.

Likes

Comments

I år så blev det inget Halloweenfirande för mig, så bjuder på lite bilder från fulsittningen för några veckor sedan istället. Det var svenskt kändistema och jag var utklädd till Madicken.

Likes

Comments

Igår var det äntligen dags för en stor förändring av mitt hår efter 2 år av blonderande och ständigt färgade av min utväxt. Trots att jag tycker om att vara blond så är det inte hållbart för att behålla min bra kvalité på håret eller för min plånbok. Så detta är resultatet, känns sjukt ovant men är ändå nöjd och har fått mycket komplimanger. Måste bara lära mig att leva i mitt icke helblonda jag längre haha.

Likes

Comments