Innehåller affiliate-länkar
1 / 2 / 3 / 4 / 5
1 / 2 / 3 / 4
Ett måste i garderoben i höst! Och hur underbart att dom har börjat komma i fler och fler varianter? Jag är såååå sugen på nr.2 från Nelly.com. Sjukt läckra!


Hoppas ni hittar någon favorit i jakten på era skinnbyxor. Nu ska jag och Philip börja röra oss in mot stan. Vi och kompisgänget tänkte köra en sen kräftskiva ikväll! Det är väl främst i Augusti man har det meeen det passade väldigt bra för alla den här helgen, så varför inte? Hoppas ni får en härlig lördagskväll!

Lots of love //Matilda

Gillar

Kommentarer

Ser ni vad jag ser? Bara ben, sushi till middag, utomhus i en park och riktigt mysigt sällskap. En sensommarkväll i September! Jag som trodde att hösten var här i och med att det är September, men jag kan nog inte kalla det höst redan! Kan det kanske vara för att man har bott längre upp i Sverige tidigare och då haft rätt så korta somrar? Jag vet inte, men med dessa 17 grader och solen som fortfarande är framme och värmer så är det fortfarande sommar här i Stockholm enligt mig. Eller i alla fall sensommar, för jag måste erkänna att det börjar bli väldigt mörkt på kvällarna nu och det är ju ett höst tecken om något...
Haha oavsett vad man vill kalla det så var det otrooooligt mysigt att få sitta ute i en park igår och äta sushi tillsammans med Lina. Hon sa till mig igår att hon mår så bra efter att vi träffas för att hon får så mycket BRA energi av det.

Och det är exakt det en träff med vänner ska ge, massa bra och positivt laddad energi! Och man måste komma ihåg att ta sig tid till att boka in sånt, det blir så lätt att man bara fokuserar på jobb/plugg och känner sig trött för att det blir för mycket där, ja då behöver du en energikälla från någonstans!
Som lina beskrev det, en laddstation för bra energi. Det kan vara ett roligt träningspass, eller en hemmakväll också, men kom ihåg att vi har nära och kära av en anledning! Dela med dig av allt bra och dålig som händer i ditt liv, våga öppna upp dig och släpp sargen när du behöver. Ni stärker er relation och gör livet lite lättare för er båda ❤

En liten fredagstanke! Ha en uuunderbar helg nu ​​fina ni!

Lots of love //Matilda

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Topp - HÄR // Shorts - HÄR // Väska - i brun HÄR // Skärp - Missguided // Skor -HÄR (halva priset just nu!)

Look what I found!! Min andra look för Summerburst. Jag körde på helsvart och röda läppar. Inte allt för ofta jag vågar mig på det men Nelli made me do it. Det blev väl rätt läckert? Som pricken över i liksom!
Älskar denna blusen från NA-KD. Den piffar upp ens vardagslook och den är ändå lite festlig så jag kan klä upp den och ha den till fest. Precis ett sånt tillskott som jag behöver mer av i garderoben!

Lots of love //Matilda

Gillar

Kommentarer