Jag har börjat plugga till stylist, så nu kommer jag kunna lägga upp på sminkningar, hårfrisyrer och naglar. Lägger upp på det jag har gjort tills jag går ut:)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag kommer att tipsa serier som jag verkligen har älskat att kolla på eller älskar att kolla på.

12 favoriter:

1. Teen wolf: Teen Wolf handlar om att flytta gränserna, utforska den mörka sidan, att brottas med sina drifter och begär. Serien är varm, sexig, farlig och våldsam. Världen utanför kan vara en skrämmande plats, men vad som händer inne i Scotts hjärta, sinne och själ kan vara minst lika oförutsägbart. Scott hjälper till att leta efter kroppen i skogen då han plötsligt blir biten av en varulv. Sedan den dagen är hans liv drastiskt förändrat. Varje dag kämpar Scott för att förstå vem han är och vad han kan bli.

2. Macgyver: Verkan av filmen sker i vår nuvarande, där en ung MacGyver hamnar i något slags hemlig organisation där hans många talanger kommer att komma till god användning. "En hemlig agent skillnad från alla andra, MacGyver flyr farliga situationer med något annat än ett gem, hans trogna kniv, och hans kvickhet.

3. Once Upon A Time: 28-åriga Emma Swan får på sin födelsedag besök av Henry, den son hon bortadopterade för tio år sedan. Henry tar med henne till sin hemstad Storybrooke som han hävdar att det vilar en förbannelse över. Tiden står stilla i Storybrooke och alla stadens invånare är egentligen sagofigurer som glömt sina tidigare liv. Den enda som kan bryta förbannelsen är dottern till Snövit och hennes prins, och den dottern är Emma.

4. Bones: Dr. Temperance Brennan arbetar med ett team experter på Jeffersonian Institute, och specialagent Seeley Booth för FBI. De två samarbetar för att lösa svårare och ofta mystiska brott; Dr. Brennan granskar mordoffren i sitt laboratorium med hjälp av sitt team och Booth tar hand om de polisiära undersökningarna. Båda och deras kollegor är mycket skickliga inom sina områden och viljestarka individer, som blir mer och mer öppna för att lära sig av varandra under seriens gång.

5. Lucifer: Serien handlar om Lucifer Morningstar, som är uttråkad av att vara Helvetets härskare, och överger sin tron för att flytta till jorden och Los Angeles, där han får tillbaka sin livslust av att hjälpa LAPD, Los Angeles-polisen, att straffa brottslingar. Lucifer driver också en nattklubb/pianobar i Los Angeles kallad "Lux", med hjälp av sin demoniska allierade Mazikeen eller "Maze". Efter att en kändis och bekant till Lucifer blir mördad utanför hans klubb, blir Lucifer involverad med LAPD när han tar på sig uppgiften att hjälpa kommissarie Chloe Decker att hitta de skyldiga, så att han kan "straffa dem".

6. The vampire diaries:Elena Gilbert är en helt vanlig tonårstjej i en liten småstad, och hon bär på en sorg efter att hennes föräldrar dog i en bilolycka. En dag möter hon Stefan Salvatore, som hon genast fattar tycke för. Men det Elena inte vet är att Stefan är en vampyr och har varit det i 145 år. Stefan har en farlig men oemotståndlig bror, Damon, som också är vampyr. Elena dras in i en farlig härva av vampyrer och häxor och måste lära sig att skydda dem hon älskar. Saker börjar att hända Elena, en av de äldsta vampyrerna i historien letar efter henne och hon gör allt hon kan för att skydda sina närmsta vänner och sin familj även om det kostar henne livet.

7. A Series Of Unfortunate Events: Efter att ha förlorat sina föräldrar i en mystisk eldsvåda, ska de tre syskonen Baudelaire slussas vidare för att adopteras av deras närmsta anhörige – Greve Olaf. Greve Olaf (Neil Patrick Harris), visar sig vara ondskefull och planerar att stjäla den förmögenhet barnen har ärvt av sina föräldrar. Nu väntar dem en lång mardröm med en rad tuffa hinder att ta sig förbi för att klara sig undan Olafs diaboliska agenda.

8. Beyond: En ung man vaknar upp från en 12 år koma för att upptäcka nya förmågor som kommer driva honom i en farlig konspiration.

9. Chuck: TV-serien Chuck är en actionkomedi om en vanlig datornörd som en dag får ett skyddat mail från en gammal klasskamrat som nu arbetar för CIA. Meddelandet för över den enda existerande kopian av världens samlade spioninformation till Chucks hjärna. När CIA får reda på hur det ligger till skickar man agent Sarah Walker och agent John Casey för att skydda honom och informationen, samtidigt som Chuck försöker leva sitt vanliga liv.

10. Buffy The Vampire Slayer: Buffy Summers är i slutet av 1990-talet Dråparen och tillsammans med vänner och bekanta bekämpar hon ondskan i Sunnydale. Buffy och hennes vänner kallas för Scooby-gänget eftersom de i sin kamp mot ondskan ofta måste agera detektiver och slåss mot diverse monster, precis som gänget i Scooby Doo. Skolans bibliotekarie, Rupert Giles, är Buffys Väktare och därmed även han en värdefull medhjälpare. Flera medlemmar av gänget kommer och går under seriens gång, endast Willow och Xander är de som är med serien igenom. Varje säsong har gänget en ny fiende att besegra.

11. The 100: Det har gått 97 år sedan ett kärnvapenkrig utplånade nästan allt liv på jorden. Men i en omloppsbana kring jorden har 12 nationers bemannade rymdstationer slagit ihop sig till en enda stor station kallad "Arken". Där försöker mänskligheten överleva i väntan på att jorden återigen ska bli beboelig så att de kan återvända. Men Arken är nu döende och dess ledning bestämmer sig för att skicka 100 kriminella ungdomar från Arken till Jorden för att undersöka ifall det går att överleva där. Väl nere inser de ungdomarna att allt liv på Jorden är långt ifrån utplånat och att de därmed inte är ensamma. Därefter börjar den verkliga kampen mellan liv och död där ungdomarna blir testade av sig själva, naturen och av de människor som redan bor på Jorden.

12. Famous in love: Famous in love handlar om Paige Towsen, som spelas av Bella Thorne. En dag får en hon en stor roll i en film och blir superkänd. Dessutom upptäcker Paige att en känd popstjärna har försvunnit. Serien bjuder på massa drama, kärlek och spänning!

Hoppas Ni gillar dom här jag har tipsat om för det gör jag:)

Likes

Comments

Hej jag har börjat kolla på andra säsongen av The Shannara Chronicles, verkligen en bra serie. Jag älskar historien och hur det är en helt annan värld än våran, ni måste se den då man verkligen fastnar för karaktärerna.

An Elvish tree, known as the Ellcrys, is dying. The bad news is that the tree has been the only piece of magic that protects the Four Lands from the Demon World. Amberle Elessedil is the only one who can save the tree. But she has to unlock magic that the Elves haven't used in thousands of years. With the help of Wil Ohmsford, she travels to find the lost magic. But it won't be an easy task.


Hittade på engelska vad den handlar om och rekomenderar starkt, den får av mig 10/10.


Dagens musiktips:

1. Ciara: Give me love

2. Madison Beer: Dead

3. Austin mahone and Rich Homie Quan: Send it

4. Selena Gomez: Me and my girls


Dagens dröm resa:

Albanien är en av de ställena som man inte tänker mycket på och jag skulle verka åka dit för att när jag kollade på olika bilder så verkade staden otrolig och såg strand då det så vackert ut.

Likes

Comments

Imorgon är det sista dagen på lovet och sen börjar skolan, det har varit ett lugnt lov. Somnat klockan 3 eller 4 på natten och vaknat 12 på dan.

Imorgon kommer jag bara att göra det sista för att känna mig redo för skola.


Dagens musiktips:

1. Kat Dahlia: I think i´m in love

2. Zella Day: 1965

3. Little Mix: You gotta not

4. Rihanna: Hard


Dagens dröm resa:

Italien Venedig, verkar som den mysigaste staden någonsin och än stad man verkligen måste ta med sig sin kammra

Likes

Comments

Idag kom dom, mina spel som jag väntat på. Har börjat spela ett spel även fast jag egentligen skulle ha städat.

Måste säga att detta spel jag börjat spela är så bra gjord och verkligen roligt:D

Detta är spelen och är så spänd nu jävlar vad jag ska spela:DDDDDDagens musiktips:

1. Lady Leshurr - Mode

2. Miley Cyrus och Britney Spears - Sms(Bangerz)

3. Justin Bieber - Take you

4. miley Cyrus - On my own

Dagens dröm resa:

Efter att jag arbetat med Sydafrika i skolan så har jag alltid velat åka dit, speciellt till Kapstaden.

Imorgon ska jag städa mitt rum så inget speciellt kommer upp imorgon vi får se:)

Likes

Comments