Leds på alla sömnlösa nätter..

Du har det bättre nu, jag älskar dig, alltid.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Älskling, Du var ju allt jag ville ha.. Min perfektion. Den enda som inte svek mig, den som alltid fanns och stod vid min sida. Du dömde inte mig, underbara du.. Tack som fan för dem 5 åren med dig. Dom fem bästa åren i hela mitt liv. Vill ba hoppa framför ett tåg när jag vet att våra dagar tillsammans är slut, tro mig.. Jag saknar dig så att det gör ont. Det ba svider inom mig när jag vet att jag aldrig någonsin kommer att få se dig igen.. Det var ju du&jag. Du var så jävla speciell, på ett bra sätt. I love you more than words can ever describe. Du var så jävla underbar, och det är du fortfarande fast du inte är hos oss nåmer.. Känns förjävla tungt just nu.. Du var anledningen till att jag stod kvar. Du var meningen i mitt liv, känns som om allt står stilla utan dig. Var alltid med dig&aldrig utan dig, ska försöka vänja mig. Men det kommer att ta tid kan jag säga. Kommer nog aldrig över det helt, lillpöjk, jag saknar dig. I need u.. Du är fortfarande det finaste som finns. Så mycket minnen. Varför just du pojken min? Varför?.. Jag älskar dig så himla mycket, utan dig, vad är jag nu? Gud älskade dig för mycket, nu är du en den finaste stjärnan som lyser på himlen istället för här på jorden. Lillkillen, sov gott.. Du har det bättre nu, utan smärtan som förföljde dig. Evigt saknad och alltid älskad. Hjärtat, hoppas du mår bättre nu, det blev nog bäst såhär ändå. Jag älskar dig mest av allt pojken min. R.I.P älskling min. 01/6-13, rest in peace. ❤Likes

Comments

föråt, att jag inte kunde vara perfekt..


Likes

Comments

Att veta ett ens dröm antingen kan krossa dig totalt, bryta ner dig till botten och tveksamt att du kommer upp. Eller så gör den ditt liv till en bättre plats. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Men, jag ska fixa dethär. Jag ska kämpa mig fram, det måste gå. Jag ska göra allt jag kan, mitt allra bästa..
Dream it, Hope it, Wish it, Faith fore it, Do it.

Likes

Comments

Försöker att vara stark men jag går genom mot vind..

Likes

Comments

Tjobre. Ligger och chillahpung i hennes säng. Trött är jag iafl. Ska väl dra till nån av hennes vänner och umgås, troja. Lyssnar på lite skit & chattar med vilma, vi får höras!
Btw, tjockade på annis idag med jori, :PLikes

Comments

Asså, jag var ba tvungen, bokstavligt tvungen.. Riktigt barnslig, jag veet. Men lite kul, får jag ju erkänna. Hööres imorgon, puss! ❤ (Jagvet, ser ut som ett CEPE på bilden).

Likes

Comments

Hejhej, har bestämt mig fatt ta bort bloggen här på nattstad. Men gör det först direkt när jag fixat klart hela designen&headern. Ska väl börja fa hemåt nurå, leds på stall.. Ahja, slänger nog in ett inlägg senare ikväll.
Puss! ❤

Likes

Comments