Header

Hej på er!
Jag har haft en lånnggg paus från bloggen och jag saknar att skriva här. Dock har jag inte haft tid. Skolan tar mycket tid och har haft mycket prov.

Är det någon som skulle vilja att jag startar upp min blogg igen? Kommentera i så fall! För det är ju ingen idé att göra det om ingen uppskattar det:/

Kram Matilda

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Är tillbaka efter en lång paus! Det har varit mycket jobbigt med skolan och det för att bloggen kommer i andra hand. Jag har tänkta att försöka ha en daglig uppdatering, men jag vet inte om jag hinner:(.
Vi hörs

Likes

Comments

Hej! Jag har haft en lite blogg paus. Har så mycket i skolan. Jag vill bara kasta mig i sängen och sova! Idag har vi skoljoggen. Ser verkligen inte i fram emot detta. I regnet också, kan det bli bättre?! Men har ingen bra uppdatering just nu. Eftersom skolan tar så mycket tid. Så tar lite blogg pauser.
Vi hörs!

Likes

Comments

Godmorgon på er! Äntligen fredag! Jag tänkte skriva lite om vad jag ska hitta på i helgen.

Fredag: Jag ska åka till min farmor efter skolan. Vi ska baka schack rutor till en kakbuffe. Mums! Hehe.

Lördag: Jag ska åka på kakbuffe och lägga upp mina schack rutor. Sedan ska vi vänta tills det öppnar. Man måste ju vara först i kön!! Efter det så ska vi hem, öva på prov om vi orkar. Sedan ska vi ha lite lördagsmys.

Söndag: Ska klippa gräset för sista gången i år! Sedan ska jag öva prov, igen! Om jag övertalar mamma tillräckligt mycket kanske det blir ett biobesök. Jag vill gå på Hitta Doris. Det låter som en mysig film.


När jag ser denna bilden vill jag också åka utomlands nu!! Faktiskt väldigt stolt över min mamma som kunde ta en sådan här bra bild!

Vad ska ni göra i helgen? Kommentera här nere, så hörs vi!

Likes

Comments

Har ni några drömresor? Det har jag! Den största av dom är nog USA! Och äntligen nu blir det av! Har längtat så länge , sparat på pengar och arbetat ihop lite pengar. Vi ska till California. Är det någon av er som har varit där? Isf skriv!! Jag vet inte riktigt vad jag vill titta på, men jag vill ju gärna köpa något:). Jag skulle gärna vilja hitta en Adidas butik! Har tänkt att köpa ett par nya skor, vill gärna hitta några som inte finns i Sverige. Snart fyller jag också år. Eller det är ett bra tag, men ska då önska mig en liten peng.

Är det bara jag som älskar att packa? Specielt när man ska utomlands! Det tråkiga är ju att packa upp allt sen! Älskar också resväskor just nu! Jag hittar några som är jätte snygga, men dom kan man ju glömma eftersom priset är väldigt safftigt!

Denna väskan är jätte snygg tycker jag! Men som sagt så är priset för mycket för en resväska! Pris 4899:-

Denna är snygg men kanske lite för mycket blommor. Pris 1499:-

Eller denna väskan! Denna har ett fint motiv men fastnade ändå för den högst upp. Pris på denna snyggingen är 959:- Alla väskor finns på Ejes väskor.

Vi hörs imorgon!

Likes

Comments

Hej på er alla!

verkligen inte den bästa uppdateringen från min sida! Helgen hade jag fullt upp med att reda ut lite tråkiga saker:(. Sedan är det fullt upp med skolan! Har prov och läxor hela tiden!

Men tänkte att svara på dom få frågorna som jag fick i kommentarerna. Ställ gärna mer frågor i kommentarerna, så svarar jag på dom!

Vad är det bästa med att blogga? Det bästa med att blogga är att få visa vad man gör just nu, vad man gillar att göra T.E.X.

Vilka bloggar läser du? Jag läser inte så jätte många bloggar. Men jag läser T.E.X. Nellie Berntssons blogg, Mathilda Jaegers blogg, Linn Ahlborgs och Moa Mattsson.

Vad gör du om 10år? Om 10år så är jag 24år och förhoppningsvis har ett jobb och en lägenhet/hus. Vill oockså hålla på med hästar eller cross!

Vem är dem bästa personerna jag vet? Svår fråga, men man har ju sina favoriter😊. Eh om jag skulle välja några stycken så hade jag valt min underbara klasskompis Amanda, min finaste och bästa ridkompis Mathilda och min roliga skidkompis Mirjam. Men min släkt är ju absolut viktig också, såklart!

Hur länge har du ridit och kört cross? Ridning har jag alltid hållit på med. Mamma hade galopp hästar så man fick ju vara där ute även när man var liten:)! Min första cross fick jag när jag var 4år! Mina mål med ridningen är ju stora, men dom stora målen ligger väldigt långt bort! Ett av mina mål är att komma ut på en regional hopptävling. sen har man ju alltid högre mål än det, men det är ett mål! Croosen har jag stora förhoppningar med! Vill om 2år kunna ta mig till SM! Hade klarart det i år om jag inte hade varit sjuk:(. Men det är ju bara att ta nya tag!OMG! Detta var för 2år sedan! Jag kom ihåg att detta var ett bra år när det gäller crossen! Hade ett bra flyt, tävlingarna gick bra och jag utvecklades enormt mycket när jag var och tränade en vecka utomlands.

​Ställ gärna mer frågor! Det är alltid kul att svara på frågor! Så hörs vi förhoppnings vis imorgon om jag inte har fullt upp! 

Likes

Comments

Hej!
Uppdateringen från min sida har inte varit super😬. Men hela helgen har gått i ett! Jag tänkte ha en frågestund så ni fick veta mer om mig! Så ställ frågor i kommentarerna här nere.

Verkligen inte den bästa bilden! Men var den enda jag hade. Med detta säger jag och Kurt-Holger godnatt!
Så ses vi imorgon!

Likes

Comments

Hej!
Idag hade jag tänkt att göra ett åsiktsinlägg angående ridhjälmar. Vissa personer rider utan hjälm! Eftersom det finns så mycket snygga hjälmar nu för tiden så tycker jag att det är meningslöst. Med detta menar jag när folk tränar. Om man tävlar dressyr på hög nivå så tycker jag att det kan vara snyggt. Men man tar ju också en risk, om det skulle hända något.Men när man tränar tycker jag att det är onödigt! Det finns så snygga så att alla kan hitta en som passar just en själv. Så jag tycker att folk ska vara rädda om sitt huvud! Och därför så ska man använda ridhjälm.🎩
Bilder är lånade från Google.

Just dessa hjälmar tycker jag är skitsnygga!
Vi hörs senare!

Likes

Comments

Hej!
Äntligen är det fredag och helgen tar plats! Vad har ni tänkt att göra ikväll? Själv ska jag på läger. Som jag har längtat!

Hur gått är det inte med tacos på en fredag kväll med lite godis efteråt!
Vi hörs senare när jag har kommit fram.:)

Likes

Comments