Man förändras

Under de senaste veckorna har jag börjat läsa mer "tråkiga" böcker. Böcker om ex filosofer, vilket jag kan tycka är väldigt intressant. Jag har också blivit mer intresserad av politik och hur Sverige styrs. Jag är gärna med i diskussioner om många olika ämnen som religion och historia och kan tycka att det är väldigt intressant.

Jag har även blivit mer positiv till skolan och vill lära mig väldigt mycket, Jag stannar till och med kvar efter skolan för att gå på extra lektioner. Och under sportlovet gick jag till och med till skolan måndag till fredag för att jobba ikapp med det jag hade efter mig och även på moment som jag inte hade efter mig.

Engelska är fortfarande det tråkigaste ämnet jag har och tycker att allt är allmänt jobbigt i den kursen. Kursen är dock väldigt viktig då jag behöver den för att få högskolebehörighet då jag har bestämt mig för att jag vill läsa på Göteborgs universitet i 5år.

Frågan är om det är latheten som försvunnit ur mig eller om jag har mognat när det gäller kunskap och skolan? Det kan vara både och..

#Kunskap #är #kul

Gillar

Kommentarer