Som sagt har ju jag en ponny som heter Maya. Hon är D-ponny på 146cm även blandras mellan conemara och arab. Hon är 14 år och jag haft henne i 2år. Det jag och Maya mest håller på med är fälttävlan. Men vi är inget elit par som är ute och tävlar hela tiden utan vi tävlar när vi känner att vi har tid.
Vår senaste tävling var i Trossnäs,Karlstad, det var en tvådagars fälttävlan som gick otroligt bra. Vi tog en första placering👏🏻

Jag och Maya har bara gjort 3 starter inom fälttävlan, en start i hoppning och 2 starter i dressyr.😄 Men vi har även gjort några p&j och två KM.

Just för att vi bor så långt ifrån alla träningar och tävlingar så blir det dyrt att åka😕

Mer om våran historia kommer jag skriva om sen😄😄

Den längst upp är ifrån båtar senaste KM där vi vann både hoppningen och dressyren. Sen den femte bilden är från vårar första KM.

Likes

Comments

Just nu följer jag väldigt många unga ryttare på min Instagram vilket innebär att jag ser att många bloggar. Jag var alltid velat testa på att blogga för det känns som ett ställe man kan skriva av sig på😄 Min största inspiration är nog Nellie Berntsson, sen tycker jag att Jennifer Bratt är bra på blogga även fast hon nyligen startade.
De bloggar jag läser handlar just bara om hästar hehe..
Jag hoppas att ni kommer tycka om denna blogg. Tänkte att jag skulle dela med mig om vad jag gör om dagar här👍🏼😄

Det här Maya, min D-ponny😄

Likes

Comments