Header

Nu har jag varit hemma i Göteborg i några veckor. Jag vet att jag inte har skrivit något sen San Fransisco men jag hade verkligen ett bra avslut på min resa, vi åkte till LA och sedan så spenderade vi några dagar i New York också innan vi åkte hem. Att lämna USA kändes så konstigt och det var ännu konstigare att komma hem. Nu har den jobbiga känslan lagt sig lite dock och jag börjar leva mer "normalt" här hemma nu. Det betyder inte att jag inte saknar Utah varje dag för det gör jag. Det har varit tillfällen då jag önskar att jag var i Utah med alla mina Amerikanska vänner och familj. Det är verkligen jobbigt att alltid sakna det stället som du inte är på. Är dock ganska glad ändå då det är ganska bestämt att jag ska åka tillbaka på påsklovet och hälsa på. Längtar verkligen så mycket.

Eftersom detta är slutet på mitt år i USA så betyder det också att detta är slutet på den här bloggen, så tack till alla som har följt mitt år och ställt frågor och massa mer. Jag vet att jag kanske inte var bäst på att blogga vissa gånger men hoppas ni har tyckt att det var bra ändå.

Om det är så att någon vill kontakta mig på något sätt om ni har några frågor om vad som helst så kan ni maila mig på matildasahlberg@gmail.com eller lägga till mig på Facebook och skriv där. Ännu än gång! Tack tack tack för detta året! Hejdå!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Här är några bilder från när jag var i San Francisco. Vi lämnade idag och tog bilen mer söder ut. Vi är påväg till Los Angeles men stannar på vägen för att se lite mer. Kör på Highway 1 vilket är den långa kuststräckan i California. Idag stannade vi i Carmel och just nu är vi i Cambria. Allt detta ligger på kusten så just nu ligger jag i hotellrummet och hör vattnet utanför. Ganska mysigt faktiskt.

San Francisco var för övrigt en jätte trevlig stad. Älskade den även fast det var blåsigt och kallt största tiden.

Likes

Comments

Pictures from my last day in Utah. Sitter just nu och kollar på bilder från min mobil och insåg att kag behövde lägga upp dom här. På fredagen Träffade jag först Stauney, Brandon och Alice, vi bowlade och åkte till Fiiz och sen under kvällen så åkte vi till Aarnes Goodbye party. Åt mat, träffade kompisar och hade bonfire. Han åker tillbaka till Finland på torsdag. Älskar alla dom här människorna så mycket!

Likes

Comments

Jag har nu lämnat Utah. Känns så otroligt tomt och konstigt. Det är som att jag har ett stort hål i mitt liv nu och att något saknas. Dagen då jag åkte, i lördags så mådde jag inte bra över huvudtaget. Jag grät så mycket i bilen och när jag sa hejdå till min värdfamilj och mina kompisar. Jag hade jättesvårt att fokusera på att vi var påväg till Kalifornien. Jag var bara väldigt deprimerad. Dom senaste två dagarna har varit bättre men det är fortfarande riktigt svårt och jobbigt. Jag saknar Utah så mycket already och mina vänner och mitt liv där.

Jag visste att set skulle vara svårt att lämna men absolut inte såhär svårt. Tänker på Utah hela tiden och alltid när jag gör vissa saker. Jag hoppas verkligen att denna känslan och ångesten går iväg snart för detta är riktigt jobbigt.

Jag försöker dock att se det som ett see you later istället för ett hejdå. Det är i princip bestämt att jag kommer tillbaka under påsklovet nästa år så det är definitivt något att se fram emot. Mitt utbytessår är över och jag är så glad att jag har gjort detta. Det har ändrat mitt liv föralltid. Det har gett mig en extra familj i ett annat land och vänner från hela världen. Vänner som jag vet at jag kommer att behålla föralltid. Älskar er alla så mycket! 

Likes

Comments

Eftersom jag inte är senior så kunde jag ju inte graduate men jag är ju med i kören och dom sjunger alltid på Graduation vilket vi gjorde detta året också. Är riktigt glad att vi gjorde det för då fick jag ta del av när mina senior kompisar Graduate. Alla var så glada och så ledsna. Jag kände samma sak, var så ledsen för nu är verkligen allt slut på riktigt. Har två dagar kvar i Utah och sen så är det slut.

Jag vill säga ett stort grattis till alla nu före detta seniors och the class of 2015, men speciellt till mina två bästa senior kompisar, Stauney och Brandon som nu har graduated from Clearfield High. I love you so so much!!! I'm so proud of you!

Likes

Comments

Några av er har kanske hört talas om något som kallas Senior Prank. Der är ett bus som alla/några seniors gör at the school för att bara lite roliga. Det är deras sista år och inget har direkt så mycket betydelse. Alla skolor i USA har det såklart inte men många har det och mon skola är en utav dom men denna gången så blev det kaos.

I torsdags kväll så bröt sig ett antal elever in i skolan (vilket är olagligt) under natten och satte ut plastmuggar över nästan hela skolan. Alla muggarna var fyllda med vatten så när vaktmästarna kom nästa morgon och såg detta så anmälde dom det direkt till administrationen. Det blev kaos i skolan och alla pratade om det. På Twitter, Facebook, instagram och i korridorerna. Skolans administration blev riktigt riktigt arga. Inte bara på grund av vattnet och muggarna utav att elever hade brutit sig in i skolan under natten. På the security cameras så kunde dom se vilka det var som brutit sig in så alla blev kallade till the Office och administrationen hade bestämt sig för att inte låta dom här seniors som gjorde det, walk at Graduation. Jag vet vilka det var som gjorde det och alla andra på skolan också. Då blev det ännu mer kaos och folk skapade hashtagen #letthemwalk på Twitter och folk tweetade något otroligt. Sedan nästa dag så ändrade dom sig eftersom pranket var väldigt harmless så nu får dom eleverna walk with their graduating class på onsdag. Tycker väl inte att the prank var så farligt men kan förstå att det inte är så bra att bryta sig in i skolan. Det roliga är att alla som gjorde detta är proud of themselves och kallar sig själva Clearfield Cup Crew hahaha och det tycker jag är ganska roligt faktiskt.

Likes

Comments

I lördags så hade jag mitt Goodbye Party. Även fast alla som jag bjöd inte kunde komma så är jag så tacksam för alla mina bästa vänner som kom. Älskar er alla så otroligt mycket.

Monica och hennes mamma hade hand om the party så dom ordnade det och det är jag också så glad över. Verkligen det snällaste dom kunde gjort för mig. Vi var hemma hos henne, mina kompisar min familj och min värdfamilj var där och jag hade jättemysigt. Vi tog massa bilder och dom kommer upp senare när jag får dom! Men detta är några utav dom. Tyvärr var några tvungna och gå lite tidigare och vissa kom sent men hade iallafall det bästa goodbye Partyt någonsin och jag älskar alla mina vänner här.

Likes

Comments

Igår fredag så kom äntligen min familj hit. Träffade dom först på skolan där flera av mina vänner också var och så fick dom träffa dom. Visade sedan runt dom i skolan osv. Sedan åkte vi tillbaka till deras hotell rum ett tag där vi bara slappade. Sedan hem till min värdfamilj där dom träffade för första gången. Det var så konstigt att se dom här och tillsammans men så roligt ändå. Dom kom jättebra överens så det kändes verkligen bra. Sedan så åkte jag och några av mina vänner plus Linnea till boobdocks och åkte go cart och spelade minigolf och Laser Dome. Hade en sån rolig kväll och jag är så glad att min familj äntligen är här.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw