​Heey c:

Ändrade planer! Istället för att bara skriva lite om min dag då och då så tänkte jag göra om den här bloggen till en...drumroll please...NAGELBLOGG!! För att jag absolut ÄLSKAR att måla mina naglar c'x Så jag tänkte börja imorgon.

Vi hörs, hejdå <3 c:

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​ HEEJSAN BUBBISAR <3

Nästan en hel vårtermin efter senaste, duktig jag vet .-. 

Men ,men. Jag har typ inget att skriva här O-O Jag kom bara på att jag hade en blogg och att jag kaaanske borde uppdatera den c: ...Joo, juste kollade ni på eurovision?? Det gjorde inte jag. Men jag vet att hon som säg om WW|| vann. .-. Jahopp trevlig pratstund, vi hörs mina vänner (Förhoppningsvis inte om en termin -.-)

<33

Likes

Comments

 Asså jag OOORKAR inte!!! På måndag börjar skolan och idag är det söndag. Jag har verkligen ingen lust att gå tillbaka till skolan igen. Dessutom har jag tagit bort alla juldekorationer i mitt rum så det är inte lika cozy längre. Just nu önskar jag bara att det är sommar för jag är trött på att det är så himla kalt och som pricken på i:et så har värmen typ slutat funka i mitt hus så jag går runt och fryser heeeeela tiden. 

Just nu så finns det ganska mycket att klaga på men det blir snart bättre, hoppas jag. 💗

Likes

Comments

 Senaste tiden har jag blivit helt galen i Disney, mest Musse pigg så det var typ det jag fick i julklapp igår kväll. Disney filmer, Musse pigg tofflor och ja, en massa annat. Så just nu sitter jag i min säng och kollar på Djungelboken, äter mormors dubbla chokladflarn med mina Musse tofflor på fötterna👌🏼


Likes

Comments

 Hejsan svejsan

 Mitt namn är Matilda som du kanske redan märkt. Idag är det julafton och jag har absolut inget att göra, det är därför jag gör detta så hej svejs.

Likes

Comments