Otroligt viktigt

Hej fina ni,
Om ni följer mig på instagram så har ni säkert redan läst vad jag la ut igårkväll.
Men för er som kanske missade det så var det en tjej som råkade skicka ett riktigt taskigt meddelande OM MIG som egentligen skulle till hennes tjejkompis. Det var det här som var grunden till att jag skrev den långa texten på min instastory. Det är klart att jag förstår att folk har sagt taskiga saker om en bakom ryggen genom åren. Men det var så sjukt att få det slungat rakt in i mina DMs? Kunde inte riktigt förstå det haha, trodde det var ett skämt. Lite kul dock med folk som stör sig på en men ändå följer helt slaviskt? Tycker verkligen inte att den typen av person ska ha någonting att klaga på. Om du inte gillar vad jag lägger ut - avfölj? Easy as that.
Tänkte att jag lägger ut texten här på bloggen också. Det är SÅ viktigt att inte vara elak, skicka taskiga DMs eller mobbas överhuvudtaget.
och som jag skrev i storyn: ”You never look good trying to make someone else look bad

MEN till något mer positivt: WOW vad glad jag blev igårkväll när så många visade uppskattning till mig. Jag blev helt bombarderad av fina och peppande meddelanden. Det var folk från alla möjliga platser, Brasilien, Spanien, Frankrike etc. Det gör mig så obeskrivligt glad, får fjärilar i magen. Jag lägger ner så galet mycket tid på mina sociala medier och för att samla nytt och inspirerande material. TACK till alla som visar uppskattning och stöttar det jag gör ❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229