Jag ska till...

Stort TACK till Gina Tricot som var så snälla och skickade mig tre par klackar och tre otroligt snygga toppar 💗

Hej på er! Hoppas allt är jättebra med er, med mig är det bland det bästa på länge. Igår var jag ute på äventyr och letade nya fotoväggar och lyckades hitta en riktigt fräsch plats i stan. Har ni sett hur coola klackar? Jag tycker dom är så härliga, livar verkligen upp en hel outfit. De kommer lätt få följa med till *trumvirvel* FASHION WEEK!!!
Om ni bara visste hur glad och lycklig jag är. Häromdagen fick jag frågan att gå på en visning i SpegelsalenGrand Hotel i Stockholm, och såklart tackade jag ja. Imorse fick jag även möjligheten att gå på en till show för ett märke som jag även brukar samarbeta med, gissa vilket 😉 Ni som har mig på snapchat vet säkert redan, men ni andra får hålla er uppdaterade.
Jag kan inte riktigt förstå det, det har varit en dröm i flera år att se en modevisning och äntligen kommer det hända. Förra året under FW så var jag bjuden till en oförglömlig fest av NA-KD. Minns hur jag gick förbi salarna på Grand Hotel och önskade att jag hade en visning att se, och nu blir det verklighet. Jag är SÅ taggad och längtar ihjäl mig.
Jag älskar att ha saker att se fram emot, och redan nu på fredag har jag ännu en rolig plan. Men mer om det får ni veta när det närmar sig, hörs snart igen! xx

Alla skor, toppar/bodys, jeans och halsband är från Gina Tricot. Min väska är från Balenciaga och mitt guldskärp är från Ivyrevel!

Likes

Comments

isabellaevelina
isabellaevelina,
så snygg!! 😊nouw.com/isabellaevelina
elllensvensson
elllensvensson,
Write a comment...
IP: 82.99.3.229