Ja, jeg indrømmer gerne at jeg virkelig elsker musik. Her vil jeg gerne fortælle om mine nuværende favoritter. Btw min spotify hedder: mathildehjulmand, og i selfølgelig velkommen til at følge mig derinde.

Godt, lad os komme igang. Her på det sidste har jeg virkelig elsket Mac Demarco, jeg synes at hans musik er pisse fedt og jeg elsker virkelig den vibe det giver. Jeg har mest lyttet til hans album: salad days, og jeg er IN LOVE! Jeg glæder mig sygt meget til at udforske hans andet musik lidt mere.

Det næste nummer jeg har lyttet til non-stop er fra duo'en: Soft Hair, og det hedder "lying has to stop". Jeg elsker virkelig deres mega unikke og fede klang. De har ikke lavet så meget musik endnu, men mon ik der kommer noget mere fra dem? Det håber jeg ihvertfald!

Her på det sidste har jeg også lyttet rigtig meget til to numre fra Radiohead. Sangene hedder: "Karma police" og "Creep". I kender dem nok godt, selvom jeg havde dog aldrig hørt dem for ikke særlig lang tid siden. Jeg synes ihvertfald at de er rigtig gode.

Så er der et par sange som jeg synes skulle have et par honourable mentions. Det er: "Thinkin Bout You" fra Frank Ocean, "All My Love" fra Rocazino, "Frit Land" fra Ulige Numre og til sidst "Flume" Lavet af Bon Iver.

Jeg håber at i kunne få noget inspiration, og også lære lidt mere om min musiksmag. Ihvertfald så tror jeg virkelig, at der er lidt for hver en smag her. Men også helt fair, hvis det her ikke lige er hvad i er til.

knus fra mathilde<3

Likes

Comments

Ja, så har jeg jo startet en blog. Som der står i min præsentation hedder jeg Mathilde, og jeg er 14 år gammel. Jeg går i 7. klasse. Jeg elsker at spille/høre musik, og det er en ting jeg godt kunne tænke mig at dele lidt med jer. Jeg ved ik om jeg har en personligstil (endnu), men jeg ville beskrive min stil som: cool, farverig og retro-ish. Jeg ved ikke helt hvad min blog kommer til at handle om, men jeg tænker: en masse outfit inspiration, musik som jeg kan lide, lækre opskrifter og bare en masse random ting som hverdags opdateringer og sjove ture til kbh.

Så ja, det var mine tanker. Jeg ved ikke endnu hvor tit jeg kommer til at lægge indlæg ind, men jeg håber selfølgelig at det bliver mindst en til to gange om ugen. 

knus mathilde<3


Likes

Comments