Hei!

Når jeg startet på Jessheim Vgs så fikk jeg meg venner relativt fort. De vennene jeg har fått er kjempe hyggelige og være med. Jeg henger med de vær dag på skolen, og det er koselig og gøy. I dag skal vi på kino og se "47 meters down". jeg synes traileren er ganske så bra, så jeg gleder meg veldig til det etter skolen.

Mathilde❤

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hei!

I går fikk en telefon fra Strømmen vgs, og da fikk jeg vite at de hadde en ledig plass på helse og oppvekst. Jeg var veldig usikker på om jeg ville svare ja eller ikke. Jeg svarte ja, men angret litt. Jeg fikk igjen en telefon, men det var ikke fra Strømmen det var fra Jessheim vgs. de sa da at de hadde en ledig plass på helse og oppvekst der også. Det var mitt høyeste ønske å gå på helse på Jessheim. Jeg svarte selvfølgelig ja til det da. så i dag var det min første skoledag på Jessheim.😊

Mathilde

Likes

Comments

Hei!

I dag var det første skoledag på Hvam idrett vgs.(videregående skole), og jeg var veldig spent på hvem jeg kom i klasse med. Jeg trodde dette kom til å gå dårlig, men jeg følte at denne dagen gikk ganske bra. Noen av de jeg gikk med på ungdomsskole kom jeg i klasse med nå. Jeg ble veldig glad over klassen jeg kom i, og de to lærerne jeg fikk. Jeg tror dette året kommer til å bli et ganske så bra og lærerikt år.

Mathilde

Likes

Comments