Hej folkens, tænkte at i dette indlæg vil jeg forklare hele min periode omkring hospitalsbesøg, smerter, skoleskift og mine tanker på hele situationen. Har ingen ide om hvordan jeg skal starte det her indlæg, jeg tænker det letteste er vel at starte for omkring 4-5 år siden, hvis vi går ud fra at det startede for 5 år siden, var jeg på daværende tidspunkt 9 år, jeg begyndte at få det dårligt ca. hver tredje månede på det tidspunkt virkede det ik' som noget seriøst det var de samme symptomer som når man en forkølelse, mine forældre tog mig ik' til lægen på det tidpunkt fordi det som sagt virkede som en forkølelse. Da jeg var omkring 10 år, begyndte mine forældre at undrer sig over symptomerne og hvorfor de kom så ofte som de gjorde, de fik mig til lægen der blev kørt nogle blodprøver der var ik' på den måde noge der udover jeg manglede D3 vitamin.. ups, men de kunne ik' se hvad der skulle være galt så de sendte mig hjem og håbede på det ville gå over et par dage efter. Det gjorde det ik' så endu en gang var det ind til lægen blodprøver der var ik' noget der, hjem igen.

Det blev ved og ved og ved, jeg har den største skræk for nåle så de 7.000 gange der skulle tages blodprøver jeg var færdig, jeg blev oftets ked af det selvom jeg havde prøvede det så mange gange før. jeg hader det.

jeg var omkring 11-12 år hvor jeg så begynte at få det værre og oftere, de samme symptomer som var og er der igennem alle de her år, jeg får hovedepine, kvalme, svimmel og så det jeg kalder dårlig i kroppen, grunden til jeg kalder det er fordi jeg ik' had jeg ellers skal kalde det, jeg kun forklare det at det er ligesom hvis man fx. har influenza i kender det vel nok at man har den her dårlig følelse i kroppen, det så den jeg har.

Selvfølgelig som det blev oftere og jeg blev indlagt uden held og var til lægen så ofte som jeg nu var, ville det jo gå udover min skoletid, jeg var der næsten aldrig, men selvom jeg ik' var der så ofte var jeg stadig fint men i det sociale, lidt for fint endda.

jeg er 13 år på det er tidspunkt hvor jeg har været igennem alle de mange lægebesøg, skoleskift, og indlæggelser mig og min mor bliver sendt videre på Randers hospital, jeg kommer ind til en rigtig rar dame, hun spørgere mig om nogle forskellige ting osv, hun ender med at hun gerne lige vil kigge på min krop og vægt. Hun vejer mig jeg vejede 36kg det var hun lidt "bekymret" for, så hun spurgte om jeg var bang for at være tyk og "sultede" mig selv, det var ik' første gang jeg hørte det spørgsmål heller ik' sidste, som jeg forklarede har jeg aldrig været bange for at blive tyk hvad er der galt i at være tyk? like common hvis du vil spise McDonald's eller what ever flere gange om ugen, ligge i sengen og se Netflix så gør det dog, jeg er allerede fint igang med det, haha. Ej jeg kan se problemet i det hvis du er overvægtig og det går udover dit helbred.

Men ja hun kigger på min krop ber mig om at læne mig til siden, der opdager hun så at jeg har skoliose. Til jer der ik' ved hvad det er, er det en ryg skævhed i mit tilfælde er min krumning meget mild, så enlig min rygsøjle burde jo være lige, men min former et lige C, altså den går lidt ud af og så ind igen, det er rigtig svært at forklare så for at i måske kan få en bedre i det af det kan i evt. søge på det, jeg ved wikipedia har nogle billeder hvor man virkelig se hvad det er. Så ja jeg har en rygskade, jeg fik at vide at sport, løbe lige ud osv var en dum ide, aka jeg skulle stoppe med det, Men rygskader var ik' skyld i mine symptomer.

jeg er 14 år nu, lægerne ved stadig ik hvad jeg fejler dog er jeg ik' så ofte inde ved lægen som jeg har været. Jeg går nu på en anden skole endda det hele startede, jeg har stadig meget fravær men der er ik' rigtig noget je kan gøre ved det udover at læse op på hvad jeg misser i skolen.

Der har været meget ro på alt det her de par måneder men nu har en læge kontaktet mig og enlig kort fortalt de stater på ny, så enlig de her sidste 4 år er "spildt" inden det her indlæg bliver alt for langt så stopper jeg nu, et indlæg der følger op på den er kommer på lørdag.

i næste indlæg for i mere detaljer om hvad der sker nu. Hvorfor jeg ik' må være i skole nogen bestemte dage, synes jeg at jeg er bagud i skolen?, psykolog og fysioterapi hvor jeg åbenbart har fået noget helt helt forkert at vide.

håber i synes det var interesant og i vil læse opfølgeren på dette indlæg.


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

personlig

Hej folkens mit første indlæg på denne her blog kommer til at være kort og " sjusket ". i denne her omgang kommer jeg ik' til at rette for punktomer og kommaer ( beklager ), klokken er mange og jeg har igennem længere tid diskuteret med mig selv om jeg enligt skulle starte en blog. Mest fordi folks meninger om mig kan gå mig på, det nemt for andre folk at sige at man ik' skal tage sig af andre folks holdninger. Jeg er dog med tiden blevet bedre til at være ligeglad med det.... i hvertifald i nogle tilfælde.. aha, ej men dette indlæg skal handle om noget andet, nemlig hvem er jeg? og hvorfor har jeg denne her blog?.

Mit navn er Mathilde Dybvad Larsen, jeg er 14 år og bor i østjylland, er enebarn men har til gengæld en sød lille hund ( altså forholdvigs sød, når han ik' ødelægger mine ting ). Jeg har/går igennem en ind til videre 3 års periode med on - off læge/hospitals besøg, grunden kommer i et andet blog indlæg hvor jeg går dybere ind i detaljer. Som tingene ser ud lige nu, går jeg til fysioterapi og skal snakke med en psykolog, spørg ik' hvorfor, forstår godt selv at fysioterapien kan hjælpe, det er mere det med psykologen. Som sagt er der on - off læs besøg, fysioterapi, psykolog, og meget mere, så hvordan skal jeg som en 8.klasse elev, følge med i skolen, være social imens der er så mange andre ting omkring mig?. At skrive og tage billeder er et "fristed" for mig. Det min mulighed for at lade alt det der sker omkring mig ligge, igennem det her ( lange ) forløb, har jeg vagt at skrive om det, Jeg ved det der sker med mig ik' er det værste, der er folk der fx. ligger og kæmper for sit liv, eller deres rettighed. Men det der sker for mig sker, og det er noget jeg har valgt at skrive om, det er mit fristed at kunne sætte mig ned og åbne op omkring det.

Udover det så håber jeg at i er kommet super godt og sikkert ind idet nye år! det blev et kort og sjusket og sikkert fyldt med fejl indlæg, jeg er ked af der heller ik' kommerbilleder med op.....denne her gang jeg lover fremover bliver indlægende fyldt med billeder og lidt mere.. i ved.. rettet indlæg aha. Det var alt jeg havde til det her indlæg der kommer flere indlæg snarest muligt og flere detaljer omkring hvad der forgår.

Likes

Comments