Hejsan!👌
Idag är det den mag och då är det valborg! Idag så kommer min kille till mig och vi ska kolla på majbrasan tillsammans och ha de mysigt och dricka lite och så! Det kommer vara jätte mysigt! ❤
Min hund Diablo har precis blivit lugnare och det är jätte skönt! Jag längtar tills allt lägger sig! Så han inte är så vild som han är i dagsläget.

Imorgon ska jag sova länge har jag bestämt så jag gör ut med Diablo sent typ på natten så jag kan sova länge för en gångsskull!
Tack för mig ❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!
Idag är det tisdag och jag ska till tandläkaren och träffa min älskling, igår så var jag med Moa och Alicia. först när jag och moa var själva så var vi i skogen med min älskade hund Diablo. Efter att vi hade ätit så gick vi till Zvampen och träffade Alicia där!
Tack för mig ❤🙈

Likes

Comments

Nu börjar dagen ta slut! skönt för då blir det snabbare fredag. Då kommer min älskling! ❤
Idag har jag varit i skolan och gjort nationella prov i svenska och fick sluta dagen 2 timmar tidigare. Så skönt!
Efter skolan när jag kom hem så gick jag ut med Diablo. Sen vid klockan 5 eller något så åkte jag, morfar och Diablo upp till min moster Bettina! Jag var där uppe i en halvtimme sen följde jag med Majken ner i klint så Diablo fick bada. han är helt galen i vatten. Sen efter vi varit där så gick jag hem och morfar var inte hemma så jag blev utelåst i en halvtimme. Då hittade Diablo sin nya sovställe ute på altanen. Men nu ligger jag i sängen och har nyss duschat. Ska snart sova också. Är helt slut!
Tack för mig denna gången vi ses säkert imorgon igen! ❤


Likes

Comments

Hejsan!
Idag den 21/4-2015 hade jag Nationella prov i svenska. och det gick sjukt dåligt!
men men...
ses en annan dag! ❤

Likes

Comments