Imorgon är det jul och inget som jag har förväntat mig, det är ju inge snö ute och så är det 4+ ute. Det är iallafall en julgran som sitter uppe på sin rätta plats. Sitter och tittar på bingolottot sen halv 8 och har inte vunnit än, men man kanske har en tur i år när det är det sista rutan.
Imorgon ska jag fira med familjen och äta god mat och öppna fina presenter! Synd att det inte är några småbarn med, för då kommer det iallafall en tomte och hälsar på, kan sakna det ibland faktiskt, haha 😄

Hoppas att alla får en fin jul och få ett bra slut på 2015 och en bra ny början på 2016!
Kram ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Hej allesammans!

Förlåt så hemskt mycket att jag inte har skrivit på ett tag, som jag egentligen tänkte så skulle jag skriva varje dag men ibland kan det bli lite för stressigt. 

Vart mycket nu dom sista veckorna i skolan, det har vart föreläsningar och allt möjligt, och just nu är jag väldigt skoltrött så har bara gått hem och lagt mig i sängen efter ett ridpass. 

​Imorgon är det sista dagen i skolan och jag har bara väntat in den dagen.  äntligen är det lov efter klockan 4 imorgon! Så otroligt skönt att bara få vara hemma och åka till stallet i några veckor. Vi ska ha lite "julkul" sista timmarna imorgon och då ska vi hoppa en bana som ska bli otroligt spännande faktiskt! Tro det eller ej, men jag har vart väldigt hopprädd då det hände en olycka när jag hoppade, jag fick en svår hjärnskakning och minnesförlust. Men nu är det över!  När jag väl hoppade innan jag började på den här skolan så vågade jag knappt 40 cm.. Men nu har jag hoppat en oxer på 70 cm ungefär, och det är jag stolt över! 


Nu ska jag titta lite på film så vi hörs sen!

Kram. 


Likes

Comments

Ja juste, det här om mobbning och kränkningar i skolan... Det är bara hemsk att ens tänka på det, men tänkte ta upp det här, det blir inte ett roligt inlägg men måste bara tala om det här.

Jag har blivit mobbad från dagis till 9:an, och ja vad tänker man då?

Jo att det är lärarna som inte gjorde en skvatt! När jag gick på dagis och lågstadiet så blev jag utstött och utanför med en "grupp tjejer". Sen blev det bara mer och mer, "du är ful", "du är äckligt" m.m

Tillslut så bytte jag skola när jag gick i 6:an, för att vi ändå skulle flytta därifrån, då tänker man väl ändå att okej det kommer bli bra nu. Bullshit kan jag väl bara säga, det blev inte så mycket bättre, precis samma saker som jag gick i den förra skolan. Lärarna märkte inget eller så brydde dom sig inte. Alla barn är ju töntiga när dom är små, som att bråka om en docka som alla ville ha. Jag vet inte ens vad jag gjorde för fel...

Sen så började jag i 7:an och ville träffa nya vänner och börja om, det blev bara så mycket värre dom 3 åren.. Jag gick runt med hörlurar med hög musik, på lektioner, raster.. Varje dag, i tre år... I 8:an så började jag vara med fel personer, jag började röka, dricka och gjorde mer dumma saker och än idag så försöker jag sluta röka. Det är förjävligt dåligt av lärarna kan man ju säga.. I 9:an då var jag hemma i några veckor, för att jag orkade verkligen inte mer, ville faktiskt inte leva längre, var i svåra depressioner och hade självmordstankar.


Sen efter svåra år i mina skolår så skulle jag börja gymnasiet, var livrädd att det här skulle hända igen, jag fick ett helt nytt liv kan man säga, jag mår väldigt bra nu, jag har bra vänner som jag trivs med och bra klasskompisar och en helt underbar pojkvän.


Haha förlåt för att jag skrev så långt inlägg idag, men var bara tvungen att skriva av mig lite grann.

Kram, så syns vi imorgon 😊


Likes

Comments

Hej igen!
Snart har det gått två veckor, och snart är det slut på våran praktik, förra veckan så var jag och tre stycken till i klassen i skolstallet (finns även ett till stall som är travstallet). Det var mycket slit och jobb från 7 på morgonen till 4 på eftermiddagen. Var helt slut på fredagen och somnade vid 10 bredvid min pojkvän.
Den här veckan så är vi i djurhuset, där det finns massor av gulliga och äckliga djur, som sköldpaddor, ormar, fiskar, fåglar och möss. Det har varit rätt så kul att vara här men ibland har man varit trött och inte orkat gjort något.

Äntligen är det fredag imorgon och då ska jag hem till min pappa (om vi inte ska till Ludvika) så får jag äntligen träffa min hund igen, var ett bra tag sen jag var där så det ska bli kul att träffa henne igen!
☺️

Nu är min rast slut så vi hörs lite senare

Kram!

Likes

Comments

Hej hopp!

Mathilda heter jag och har skapat en ny blogg, har haft andra bloggar förut och har inte bloggat sen jag gick på högstadiet.

Så nu börjar jag om och ska berätta lite mer om mig själv!😊

Jag är 17 år och fyller äntligen 18 i sommar, längtar ihjäl mig!

Iallafall så går jag första året på gymnasiet i lilla staden Rättvik, ungefär 6 mil från Falun. Jag går första ring för att jag gick om en klass när jag var mindre så dom som jag går med är 99:or och jag 98:a

Jag läser till hästskötare och älskar att rida och jobba med hästar!

Vi rider två gånger om veckan och kör häst en gång i veckan.

Bor egentligen i Falun men på vardagarna så bor jag på internatet på skolan för det blir mycket enklare så.

Varje fredag så åker jag buss till Falun med all min packning och dator, jag träffar min pojkvän varje helg för tyvärr så bor vi inte tillsammans än. Vi har varit tillsammans i 1 år och 3 månader ungefär, jag älskar verkligen min pojkvän! Han är 2 år äldre än mig så han är alltså 19 år.

Så det är nog allt för mig så hoppas vi ses snart igen 😘

(min gamla blogg: http://mathisliv.devote.se/)

Kram!


Likes

Comments