Halluu!!
Med tanke på det kalla men ändå mysiga vädret som kommit kändes det väldigt behövligt att köpa en varm jacka och även skorna.
Tycker dom är såå snygga och ser fram emot att få använda dessa i vinter.
ni hittar jackan på: HÄR
och skorna kan ni hitta HÄR och säkert flera sidor på nätet, jag köpte mina i Kalmar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godkväll! Tänkte starta lite enkelt genom att berätta om min dag, som vanligt är det skola men det blev en kort dag, vi slutade vid 11 för båda stylist lärarna va sjuka så vi hade bara 1 lektion, skönt!!
Därefter tog jag bussen hem och bara tog det lugnt fram till kl 3 för att jag och Elin hade bestämt att fika, vilket var super mys!! Elin är en utav mina närmsta vänner, som jag pratar om allt med! Alltid lika kul att vara med henne.
Efter det gick vi hem till henne och bara tog det lugnt och pratade. Men eftersom jag är ledig imorgon så bestämde vi att vi även skulle sova, blev lite mer än bara fika men det har varit super mysigt! Nu ska jag försöka sova, så ses vi!

Likes

Comments

Hello!

Mathilda är jag, 16 år och bor i Oskarshamn. Jag är ny här på nouw och har inte bloggat tidigare men jag ser verkligen fram emot det. Mina intressen är att umgås med vänner, pojkvän & familj men även mode & inredning. Det är även detta ni kommer kunna läsa om här men även annat kul. Hoppas ni kommer trivas här!!

Likes

Comments