ren jävla sopdag.. inget har blivit dom jag vill inget har vart på min sida... tankarna har flödat hit och dit vart så mycket. Men nu mår jag bra igen och har lugnat ner mig och e glad! Drog och gymmade efter skolan med Emelie en sväng sedan hem direkt efter och fixa naglarna. haft mycket att göra och glömmer nästan av att blogga på dagarna men gör det när jag har tid över!Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hello fellas! klockan bara springer iväg tycker jag nu när man ställt om den till sommar tid, vilket är bra för då bara vardagarna rusar förbi och det hinner bli helg innan man ens hinner tänka, dock rusar ju helgen lika fort förbi haha..
hade massor av planer idag, och som vanligt ändras det.. Skulle dra till gymmet med Emelie men eftersom vi hade tvär hård styrketräning i skolan idag skippade vid det eftersom vi nästan var helt mörbultade! jag skulle även solat vilket jag faktiskt hunnit med men somnade som vanligt i solariet och se vad klockan är nu? 8.. skulle fixat mina naglar men det har jag inte heller hunnit med.. Blir nog gymmet och naglarna imorgon, nu blir de baka drömmar !!

 

 

Likes

Comments

Tänkt länge nu på att börja blogga igen. Det är la helt enkelt min grej, kan inte ens komma ihåg hur många år och olika bloggar jag haft, kan inte hjälpa att jag älskar att blogga så lets try AGAIN!
vet inte hur länge jag kommer blogga här, försöker hitta en annan blogg portal.

Likes

Comments

som ni märkt av har jag inte bloggat nästan nånting, men de är pågrund av lite grejer som hänt, och nej jag kommer inte skriva ut det i bloggen än på ett tag iallafall. Men jag känner verkligen att jag kommit in i en kärleksperiod, där allt jag tänker på är kärlek kärlek kärlek! men det är inte så konstigt kanske. och idag för en månadsen blev jag världens lyckligaste tjej, och idag fick jag uppleva den känslan igen. 


Likes

Comments

vet ni varför erat förhållande börjar så perfekt men sedan vänder alting från igenstans? För att ju mer tid det går, desto mer känslor får du. Desto mer försiktig blir du, och desto mer avundsjuk blir du. Men vissa gör felet att dom visar det på fel sätt. Från börjar tycker du tex det är okej att han går ut och festar, men efter några gånger börjar du känna en viss osäkerhet. Du är rädd att förlora den du tycker om, och visar det på fel sätt. Du börjar sätta gränser, du börjar småbråka, du klandrar din partner för att han/hon inte är samma person som innan, men sanningen är att det är du som förändrats. Jag själv vill bara att mitt förhållande ska gå uppåt uppåt uppåt, men sedan vet jag också att det måste gå ner, men det är då vi ska hålla ihop och se varandra som ett team. istället för att uppskatta att din partner bryr sig om dig, tycker du det är jobbigt. Du börjar irritera dig för du tycker inte din partner är som h*n brukade vara. Ni börjar irritera er på varandra, ni småbråkar. Ni pratar inte som ni gjorde innan, och många gör felet att ge upp här. Allt detta började när känslorna blev starkare, men visades på fel sätt. Men båda har gjort fel. Det dom gjorde egentligen var att släppa varandra när känslorna ökade som mest. Dessa två personer kunde göra något bra av detta men dom gick åt varsitt håll, när dom egentligen skulle vara mot samma väg. Och detta vet dom inte idag. Är det inte sjukt hur kärleken kan vilseleda dig? Är det inte sjukt hur kärleken kan lura en? "kärleken är mäktig, men ni måste också vara mäktiga!Likes

Comments

inte haft tid riktigt att hinna med att blogga, för i fredags var det kalas här för att jag fyllde i lördag, i lördags hade jag en jätte bra dag! Vaknade upp bredvid min fina, sen tog vi bussen in till Uddevalla med Emelie och Oscar tog bussen vidare mot torp efter ett tag, kolla runt i affärer handla inte nått speciellt, ska in till torp och "stor" handla nån dag i vecka när jag har tid! men tack Emelie, Robin och Oscar som gjorde min födelsedag så bra!Likes

Comments

åh älskar den! Fick den i present utav mamma, en drömfångare för att jag har alltid haft drömfångare på mitt rum sen jag var liten bebis. får mig väl att känna mig trygg!
fattas bara texten men den kommer senare och ska sitta under tatueringen.
stort tack mamma


Likes

CommentsLikes

Comments

Nu är jag på min rätta plats igen! Nämligen sängen.. blir så sjukt trött efter skolan, så direkt går jag och lägger mig till typ och sover till 5? Sen massa pluggade när jag vaknar, FAN vad jag hatar skolan.. tar kååååål på mig helt seriöst.
får väl se de positivt, snart är de helg och då kommer Robin till mig, "kalaser" hit och dit i helgen pga att jag fyller, gillar inte sånt.. Liksom min helg jag ska få göra vad jag vill..
Men jag ska inte klaga, nu ska jag sola!


Likes

CommentsLikes

Comments