Lol, jag var nyss på väg att skriva 2017 i datumet ovan. Har verkligen inte fattat att årskiftet varit men säg vem som har.

Nåja, i skrivandets stund är jag nerbäddad i min säng, vilket jag varit 75% av detta lov. Drog på mig en dunderförkylning i mellandagarna och trodde jag hunnit bli tillräckligt frisk för att komma igång med träningen häromdagen men se nej jag hade fel. Var kanske inte heller tillräckligt pigg för att leva rövare på nyårsafton men jag går fortfarande efter det ifjol uppkomna mottot ”only nyår once a year” så det fanns inte så mycket till val 😅😜🎉

Att göra en årskrönika över ifjol hade varit roligt men nästan omöjligt. Det hände alldeles för mycket för att kunna sammanfatta och jag är inte samma människa nu som jag var vid denna tid ifjol. Jag frågade för ett tag sedan en nära vän till mig om detta, om han tyckte att jag förändrats mycket det senaste året. Han sa ja så jag frågade om han tyckte att det var till det bättre och han svarade ja på det med. ”Du tar mindre skit nu, du står upp för dig själv.” Blev väldigt stolt och glad över att få höra.

Imorgon börjar jag sista terminen i skolan innan jag ska lägga böckerna på hyllan ett tag för att klura ut vad jag vill göra med livet sedan. Planen till hösten är inte helt klar men det ska mycket till innan jag sätter mig på skolbänken igen så tätt inpå studenten. Jag är 99 på att det inte händer.

Jag kommer ta en vecka i taget nu framöver. Kliva kliva överleva men inte bara överleva utan verkligen försöka leva också. Ska försöka njuta fullt ut av sista tiden med allt vad den innebär, allt vi har planerat, jag med vänner. Jag har fortfarande en hel del jobbigt att ta itu med också, skolmässigt det vill säga, men om man sköter sig och jobbar hårt då man måste så har man mycket tid övers till roligt på övrig tid. Tänker jag 😉

Balance is the key of everything som jag själv brukar säga, om än med glimten i ögat så är det ju så sant. Nu ska jag fortsätta lyssna på Ted Gärdestad (jag och pappa såg filmen i onsdags, seeeee den, den var såååå bra!!!!😭😭😭😍😍😍😍) och kurera mig och be om att få hälsan åter.

Här kommer stumpvis av mitt jullov i bilder

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Insåg nyss att man ju kan blogga från mobilen också, nananajssss då slipper jag dra fram datorn!! Även fast det såklart är bekvämare att skriva på datorn, med riktigt tangentbord och så men ja, det här är ju väldigt smidigt å andra sidan 🤷🏼‍♀️

November gick med en rasande fart, ”vet knappt vart tiden tog vägen”. Sista två helgerna var väldigt roliga i alla fall, efter en mycket städad och duktig oktobermånad där jag jobbade så gott som varje helg kändes det välförtjänt med lite utgång. Nu är jag dock tillbaka i duktighetsbanorna igen. Förra helgen hade jag på lördagen min första lediga helgdag på länge (då jag inte var bakis... hehe🙃) och jag tyckte att det blev en ganska jobbig dag faktiskt. Mentalt, inte fysiskt. Blir ofta ledsen och nedstämd när jag slappnar av och får tid att tänka, särskilt efter hetsiga perioder där allt gått i ett. Jag har ända sedan jag var liten varit en person med mycket tankar, kalla mig grubblare, och jag gillar ju liksom att tysta tankarna med ett schema som inte ger dem allt för mycket utrymme. Dock är jag av tron att man inte kan göra så jämt, man måste kunna slappna av emellanåt och hantera sina tankar för annars riskerar man att bli utbränd.

Ja det blev lite mer känslosamt även denna gång, men det är väl därför jag skriver, behöver få ur mig saker, uttrycka mig, vara verbal. Som jag sagt förut, vissa målar, jag skriver. Denna vecka har jag uppriktigt sagt haft humörsvängningar och det har jag hanterat med att skriva mycket för min egen del. Kanske ska jag dela med mig av lite av det till folket i framtiden, vi får se om jag pallar det.

Nu bilder, sen godnatt 😁😴

Likes

Comments

Hej hopp! Tillbaka i staden igen, och back at it again with the rarely updated blog. Haft en fin kväll i sällskap av Sebbe, fick lov att rasta pappas bil en stund så hämtade upp honom efter att han jobbat och tog en fika på Espresso house. Bortsett från mina halvskakiga filbyten fick vi en väldigt trivsam stund tillsammans, trevligt efter en dag som för min del mest bestått av sistaminutenplugg och biologiprov. Om det är något man lärt sig efter dryga två år på natur så är det nog att göra mycket på kort tid och lite på lång tid har jag kommit fram till- det här med att skjuta upp skolarbete och inte ta tag i det förrän det verkligen brinnneeeeerrr i knutarna har jag utvecklat en talang för. Kul att vara bra på nåt!

Förutom biologin hade jag även utvecklingssamtal idag och jag vet inte, men av någon anledning kände jag att hela samtalet fortlöp med en klump i halsen. Inte för att min mentor sågade mig allt för hårt (det brukar han spara och ta igen ordentligt under våra labbtimmar lol) utan mest bara för att det är förändring i luften tror jag. Förändring och kanske också uppgivenhet. Har jag skrivit innan att jag är skoltrött? Jaha oj jo jag mindes nästan det. Men alltså nu menar jag det verkligen. Just nu vill jag bara bli klar med skolan men samtidigt, vart ska man ta vägen sen liksom?

Det finns så mycket jag vill göra och just nu ser jag bara käppar i hjulen, att inget ska gå liksom. Att jag inte ska orka, att jag inte ska finna vad jag söker. Jag är rädd för det okontrollerbara, det känns värre än någonsin just nu. Pessimist-Mathilda som i vanliga fall brukar hålla sig väl undangömd till vardags och aldrig överglänsa tadetmedenklackspark-Mathilda har letat sig fram nu när det börjar handla om Livets Stora Frågor. Där man verkligen inte önskar att hon inte skulle få ta plats, om hon så måste göra det överhuvudtaget.

Fast ja, deppa ihop är ju det sista jag tänker göra. Jag tar livet vecka för vecka nu. Fattar de beslut som måste fattas, skjuter upp de andra. Tar hjälp med det jag behöver hjälp med, löser det jag måste lösa. Idag har varit en rätt bra dag ändå, jag har varit produktiv och tagit tag i en del saker som jag grubblat på. Skrivit prov och ringt samtal. Imorgon blir det öppet hus på Mittuniversitetet så då lär jag få ännu mer att fundera på HAHAHA panikartat skratt men ser framemot att få ännu några fler svar i alla fall.

Skulle kunna gå på i dagar om alla tusen tankar jag tänkt idag och under mitt liv och om framtiden och allt det som är men tänker inte göra det. Tänker sova istället.


Fast innan jag sover vill jag dock tipsa er om världens vackraste bok som jag läser just nu (ja jag läser faktiskt frivilligt och ja det är en skoluppgift egentligen fast ja jag hade kunnat läsa den ändå). Torka aldrig tårar utan handskar, just nu är jag på del 1: Kärleken och det är verkligen kärlek det handlar om och jag blir så berörd av den hela tiden åhh gud 😭

Likes

Comments

Just nu är klockan snart halv elva, jag ligger på en luftmadrass på golvet i ett rum på en folkhögskola på Öland och jag har alltså bestämt mig för att ta upp mitt bloggande igen. Tror det är en idé som uppkom efter denna veckas lovångest som kan sammanfattas med meningen "vad gör jag egentligen med mitt liv och vart är jag påväg egentligen" eftersom jag verkligen slösat bort större delen av denna vecka på att göra ingenting. Kanske å ena sidan var behövligt men å andra sidan saknar jag produktivitet i livet. Behöver känna mitt människovärde återvända sakta men säkert. Sådär som en kan känna ibland liksom.

Men helgen har jag i alla fall spenderat på toppvis vill jag påstå! Många timmar har gått åt till att åka bil, tåg och buss men jag har äntligen återförenats med en av mina bästa kompisar och får nu ta del av hennes folkisliv under ett par dagar vilket känns skitkul. I fredags åkte jag (efter en tuff start på dagen och tuff torsdagsnatt lol) med Claras familj och mellanlandade hos dom i Stockholm innan vi på lördagen fortsatte ner till Islandland. Vi kom fram sent på eftermiddagen, kokade massa pasta och åt och satt sedan uppe till sent på natten och pratade om allt mellan himmel och jord. Behövligt. Ju. Idag har vi varit i Kalmar, ätit morotskaka och spatserat och sedan har jag fått träffa några av Claras snälla folkiskompisar. Mycket fin dag. Imorgon ska jag inte till skolan tack gode gud utan jag har unnat mig ännu en veckas ledighet.

Likes

Comments

Hej hopp längesen som vanligt!!

Just nu sitter jag vid köksbordet, har nyss ätit tidig middag och lyssnar på I'm so tired med the Beatles och relaterar. Knappt ok att jag känner så dock med tanke på att denna pensionär gick och la sig kl 21 igår, det var en sån där kväll då man kände att man gör mer nytta sovandes än vaken. För tillfället tror jag att så gott som alla i min klass är head over heals fruktansvärt ledsna på en historieuppsatts vi måste lämna in på fredag, det var den jag satt med igår och kände att jag presterade så lite att jag hellre kunde sova ett par extra timmar. Jag har skrivit en hel del sidor redan eftersom jag är en sån som alltid svamlar mig igenom uppgifter (och livet) och för varje rad jag skrivit har jag känt ända in i min själ att det var bannemej inte för detta jag valde natur... Men nog om det, skam den som ger sig.

Sist jag bloggade var för typ en månad sedan, september är som vanligt en galet snabb månad och mycket händer hela tiden. I början på månaden drog jag en spontanvisit till frissan och klippte av mig en och en halv decimeter hår, det blev väldigt impulsivt för jag kände för förändring. Tre dagar senare klarade jag min uppkörning på andra försöket och blev därmed med körkort. Så det kändes typ som att jag åldrades 10 år inom loppet av bara ett par dagar där men ingen oro, förutom pensionärsfasonerna med tidig läggning igår kväll känner jag mig inte alls äldre än 18 nu när nyheternas behag lagt sig haha 😁 Mer som har hänt denna månad är att jag överlevt höstens första (förhoppningsvis enda men man ska inte ropa hej) förkylning, lagt många timmar till elevkårsengagemang och studentkommittén, beslutat att fysik är mitt nya riktiga hatämne, sovit för lite och umgåtts med människor jag tycker om.

Helgen som var firade vi Sally som äntligen (!!) fick fylla 18, det blev en riktigt lyckad kväll och natt som inleddes med att födelsedagsbarnet själv blandat Aperol Spritz till fördrink och slutade med att jag kom hem och somnade vid typ 04. Ska det va så ska det 😜🎉

Som alltid så har jag varit väldigt oflitig med kameran under denna månad också, aka mitt liv har varit lika icke-fotogenetiskt som vanligt, så bjuder på det lilla jag har bara. XOXO Mathilda gurl <3

Utöver drinkar bjöd the birthday girl oss lyckliga på väääärldens buffé 😭😍😭

Från förra helgen då jag, Emelie, Johanna och Lova myste hemma hos Malin 💓

Två bilder från att jag och Sebbe var och fikade på mitt absoluta favoritfik igår. Välbehövligt, som jag skulle ha sagt

Likes

Comments

Jesus christ, har inte bloggat på över en månad, minns knappt hur man gör för att va ärlig. Let's jump on it anyways

Vad som kändes som mitt livs längsta sommar och vad som faktiskt var mitt sista "riktiga" sommarlov tog slut i måndags (egentligen fredags men då var jag ledig). Går numera tredje ring och badum tss jag fattar fortfarande ingenting men det gör inte så mycket för jag trivs i plugget ändå. Jag är omgiven av ett otroligt fint gäng, min pluggmotivation har till viss del återvänt efter det successiva försvinnandet i våras och trots att det är måttligt kul att vara äldst på skolan så känner jag typ att jag inte vill att den här tiden ska ta slut. Det känns så himla sorgligt att det som är nu kommer vara borta om ett år, jag hoppas verkligen att jag hinner ledsna innan det är slut haha. Det kommer falla många tunga tårar den femtonde juni tvåtusenarton oavsett är jag dock rädd. Oundvikligt. Men lika många skratt kommer också komma garanterat!

De senaste veckorna har jag ägnat mig mest bara åt en massa duktigheter med ett fåtal shenanigans emellanåt och så tänkte jag väl fortsätta under hösten också (fast kanske trissa upp antalet av det senare slaget en aning hehe😜). Jag har också börjat äta massa oatly, tagit fram mina höstskor, kämpatttttttttt på med körningen, hittat fina grejer i mormors gamla garderob, hittat ett nytt fikaställe i stan som är världens mysigaste, beställt en personlig kalender och sprungit fram och tillbaks med massa skålar yoghurt. Redan i måndags började vi i klassen att spåna på våra gymnasiearbeten och det känns som att jag och min ständiga partner in crime aka Lenz är nåt på spåret. Är ännu inte stressad över det i alla fall fast jag vet att det är så gott som omöjligt att jag inte ska bli.

Fylligare bildupdates utlovas under hösten, ikväll är jag lat och ville bara få ner några rader för att för min egen skull sammanfatta min tillvaro litegrann. Verkligen sammanfatta. Kramisar ❤🌹❤

Likes

Comments

Blivit ett lite längre blogguppehåll än tänkt insåg jag nyss när jag tog fram datorn. Time flies hella fast tydligen, även fast jag fortfarande står kvar vid mitt ord att denna sommar känns lååång. De senaste två (tre??) veckorna har jag jobbat en jäkla massa och då jag inte jobbat har jag roat mig med att umgås med människor, köra bil, försökt komma igång med träningen efter förkylning samt kanske inte mått sådär jättebra. För att vara ärlig. Jag märker det inte medans jag är igång, när jag har fullt fokus på jobbet eller körningen eller som förra helgen då det var massa festande men då jag får en stund över smyger det sig liksom på. Och jag tycker att det är viktigt att jag vågar nämna det, för jag som tidigare varit väldigt öppen med mitt mående har märkt att jag under det senaste året blivit allt bättre på att dölja det. Antar att det kanske kommit lite som en effekt av att man vidgat sin umgängeskrets och så, att man hela tiden vill verka så himla uppåt och utåt för att inte skrämma bort eventuella nya vänner. Insett det nyligen nämligen, eller har väl vetat det länge och det är väl inget unikt för mig säkert, men har först nu satt ord på det. Att min kanske största rädsla i livet är att gå miste om någonting som hade kunnat bli bra. Oavsett på vilket plan i livet det är. Om det nu gäller människor, jobb eller upplevelser. Känslor. Insikter. Whatevs. Jag vill alltid ha det bästa men jag vet inte vad det bästa är för att citera Veronica.

Men jag tror ändå att det kan vara viktigt både för mig själv och andra att jag törs skriva ut det, att jag denna sommar haft ett par dagar som varit inte becksvarta, absolut inte, men väldigt grå. Att jag känt mig väldigt blek (inte bara i färgen haha lol). Självförtroende inte på topp. Dagar då jag knappt kunnat gå en timme utan att börja gråta. Tror främst att det beror på trötthet men hittills har jag inte riktigt lyckats bota det med vila 😁 Så försöker bota det med att vända på tankar istället. Något som för mig blivit en överlevnadsstrategi de senaste åren i livet. Mer eller mindre svårt kan det dock vara. Även försökt omge mig med människor jag tycker om och som visar att de tycker om mig. Ha givande konversationer. Försökt öppna mig lite mer än vanligt. Jag är väldigt öppen som person (kanske lite för öppen ibland, är sällan så brydd av mig, inte så rädd för att göra bort mig haha) men vissa saker törs jag inte riktigt snacka om. För jag vet inte vilka svar jag vill ha och kan förvänta mig. Men det blir bättre. Och det är, som så många innan mig och även jag själv tidigare sagt, inget fel med att må dåligt ibland. Även därför jag vill skriva om det nu, tänker inte delta i samhällets låtsasvälmående-norm. Livet är ingen dans på rosor och är det det så kommer vi ändå kliva på törnar ibland.

Menmen! Har ni tragglat er igenom den där romanen tycker jag ni nu förtjänar en liten (lång) bildserie med några urklipp från den senaste tiden. Frekventare update kommer när humör och tid möjliggör det! Nu ska jag ta två dagars ledighet, ladda om för de två sista veckorna med jobb och sedan ladda om igen för min intensivkurs (bilkörning) som startar i augusti........ 😁😁😥😥😄🚙💨 kramisar!!!! ❤

Börjar för över två veckor sedan, oj. Jag och Klara lunchade och skrev de sista diplomen inför simskoleavslutningen. Sommarsimis tyckte jag blev en riktig höjdare i år faktiskt (bortsett från att jag brände mig så mycket och kloret förstörde min hy for days and months and a lifetime).

Exakt två veckor sedan idag. Clara och jag firade att hon tagit körkort (😍😍🎉🎉🚙💨), köpte lite käk och åkte till Sidsjön och hade picknick. Var trivsamt i vanlig ordning.

Åt middag och fikade med Sebbe, förrförra måndagen. Han livade upp en i övrigt väldigt seg och regnig (därav sista bilden i mormors regnjacka!! älskar! ❤) dag vilket jag var och är otroligt tacksam för <3

Mysmiddag med Malin. En otroligt fin kväll det med. Som alltid med henne <3

Sen så kom ju då Sensommar! En fartfylld och kul helg. För att inte skriva galen. Vilka historier och minnen minst sagt. Spenderade i alla fall en stor tid i Emelies lägga inför och mellan festivalpassen, vilket nästan var ännu bättre än själva festivalen. Varför bor hon i Hudik för??? Kan man undra 😣😢💔

Inför lördagen, vi gick all in med kroppsglitter och granmålningar och senare även bandana.

Linnea Henriksson var lätt kvällens bästa nummer enligt mig

Den helgen krävde sin återhämtning kan man säga men i tisdags drog iallafall jag, pappa och Alma iväg på en liten roadtrip söderut. Först nostalgitripp till Järvzoo (där jag varit hur många gånger som helst sen jag var typ fyra men inte hade besökt på ett par år nu) och sedan hälsade vi på släkt en bit utanför Järvsö.

Fick träffa mitt kusinbarn för första gången sedan i julas 💓 "They grow up so fast" är inte bara en klyscha inser man ju

Så i torsdags var jag och Clara och käkade på Udda. Mycket gott, speciellt efterrätten hehe 😜 Eftersom det var sista gången vi kommer umgås kvalitativt bara vi två på ett bra tag eftersom hon ska resa resten av sommaren och sedan flytta nästan på en gång passade vi också på att åka till vår gamla lågstadieskola och gå runt på skolgården en sväng. Tror vi konstaterade 1) att allting kändes mycket större när vi var där sist och 2) att man verkligen kan hamna varsomhelst i livet och att det är lite läskigt och galet men också spännande och väldigt roligt. (tänker inte ens skriva hur mycket jag kommer sakna henne i höst, underförstått)

Så igårkväll var vi en stor del av släkten och ett par vänner samlade ute i Skatan på restaurang för att i efterskott fira att pappa fyllde 50 i vintras. Det var otroligt trevligt det med och blev väldigt lyckat (Alvis fick vara med på till bild hihi, detta var alltså innan hon började kliva med sina små skor på mina vita blus 😭🌺💘)

Likes

Comments

Insåg nyss att det bara gått två veckor av sommarlovet än så länge. Känns gal1. Tycker dessa två veckor varit hur långa som helst. Ändå hoppfullt att det är så mycket kvar av det ändå! Kanske beror på att denna sommar kommer vara en rätt tuff sådan med inte så mycket vila och njut utan mest bara jobb och bilkörning, aja. Kommer ju kännas bra att ha pengar och eventuellt körkort till hösten i alla fall. Även om jag nog kommer känna behov av semester efter min semester. I måndags googlade jag sista minuten-resor innan jobbet, hade ett verkligt sug efter att få lämna landet men insåg sedan att tid inte finns.

I skrivandets stund känner jag mig ändå som en vandrande förstagradens brännskada så solresa vore kanske överflödigt egentligen. Var inte beredd på sol igår, solkrämen låg hemma och då jag har det jobb jag har kan jag liksom inte gömma mig från solen så trots solskydd idag fanns det liksom inget stopp. Det blir bara värre. Tycker jättesynd om mig själv faktiskt. Min nacke verkar plötsligt ha börjat att tycka att livet är extremt pinsamt, konstant illande röd. Dock har jag enbart tre jobbdagar kvar nu på denna sju av sju dagars jobbvecka. Ledig på måndag. Aldrig längtat så till en måndag.

Utöver massa simis har jag denna vecka hunnit med att träffa lite fina vänner och catcha upp och så. Långa lediga luncher har sina fördelar. I måndags provade jag Pizza hut för första gången med Sebbe. Han bjöd på både buffé och efterrätt och efterlängtat prat, oh what a lovely day <3 Sedan igår placerade jag och Ghadeer oss vid ån för picknick och en therapy session. Enda dåliga med det var att det var då jag brände mig. I övrigt bäst. Idag köpte jag och Sally grillad kyckling och åt kyckling på hennes altan. V Ä L B E H Ö V L I G T. Både kyckling och Sally. Sedan har jag nu varit ensam hemma i snart två dygn, vaktat orten medans resten av familjen letat sig söderut i landet. Otroligt lit FF blir det när man kommer hem kl 20 och lägger sig 22 ska ni veta. Festligt värre, diska och laga mat och sånt. Saknar dom faktiskt, tråkigt att vara själv :((

Hade så hörs vi!

"När man äter melon kan man antingen lyckas se ut som en liten treåring eller så ser man extremt porrig ut" ne jag tyckte hon blev fin 💓

Förstagradaren (blivit allt värre efter det där dock) 🔥☀🍅

även hunnit med att käka lite sushi och utmana syster på extremt seriösa Skipbomatcher (vi ligger tyvärr lika i vinster nu)

Likes

Comments

I skrivandets stund har jag nyss varit ute och sprungit min typ segaste runda någonsin, och sitter nu och käkar nåt proteinknäckebröd som man fick gratis på Vårruset. Gratis är gott säger dom och dom har så rätt. Highly recommended

Sedan sist jag bloggade har mycket hänt. Sprungit lopp igen, fotograferat, hållit tal, fått stipendium, fått högsta betyg i jävligaste kursen jag nånsin läst, fått blåmärken, skrattat, gråtit, skrikit, druckit Prosecco, varit på fyra studentmottagningar, jobbat. För att dra en snabbgenomgång av allt liksom. Imorgon startar sommarsimis igång och jag är jättetaggad, det ska bli otroligt mysigt.

För att jag inte ska skriva hål i huvet på er tänkte jag dra min gångna vecka i bilder istället för löpande text så sit back and enjoyy

I måndags som sagt, Vårruset. Jag och Alma startade tre minuter ifrån varandra och planen var att jag skulle springa ikapp. Överskattade min förmåga men var bara 12 sekunder efter i mål. Har en så duktig syster 💓 och visar prov på att vara jätteduktig på att le naturligt på bild

I tisdags var vi några tjejer som var ut och åt för att fira och tacka av Britta som åker hem till Tyskland nästa vecka 😢❤Jag och Emelie har dock bestämt att vi ska åka ner och hämta henne lagom till nästa års student så hon ska få åka flak med oss 🎉

I onsdags hade vi brännbollsdag, jag lyckades dock undslippa brännbollen genom att ta på mig fotouppdrag. Det var himla kul. Jag och Clara lunchade tillsammans vid ån 😍

I torsdags hade jag min egen skolavslutning och tills dess hade jag målat naglarna, sådär som jag får för mig att göra typ en gång per år. Det syns inte på denna bild men jag hade alltså mjukisbyxor på mig denna skoldag lol, skolavslutning andra året kändes inte så märkvärdigt och kvällen var viktigare. Men jag fick alla fall stipendium för engagemang i elevkåren samt visat intresse och goda resultat i biologi (??) så det var ju roligt i alla fall!

Torsdag var jag sedan på min första studentmottagning sen typ 2013. Hanna och Emma firades med buffé och bubbel, och strax innan var jag och några andra vänner på torget och kollade när dom åkte flak. Deras glädje smittade av sig ✨

Så kom fredagen. Årets mest efterlängtade, fruktade och längsta dag. Inleddes med att jag och Johanna höll tal för våra naturtreor, sedan åkte jag och Johanna hem till mig och käkade lunch, tillbaka till skolan för utspring, till stan för att kolla på flaken, till Clara för mottagning, till Wilhelm för mottagning, till Alvin för förfest, till stan för krogen. Jag var uppe i så gott som ett dygn i sträck och det kändes i kroppen dagen efter, men det var en underbar dag på det hela taget. Är så stolt över alla mina studentkompisar <3

Igår avslutades allt firande med studentmottagning för världens bästa sexmänning (släktskap inte helt kartlagt än men det är sagt så i alla fall och det passar mig så bra så). Vi var ner till Haddäng ett gäng för att fira Rebecca och hade en otroligt mysig kväll med ännu mer mat och dryck, lite dans och tårta.

Likes

Comments

HEJ! First of all- bara måste få tipsa om en jätteduktig låtskriverska som jag snubblade över genom instagram igår. Nadja Evelina heter hon, finns en jättefin EP samt några bra singlar att lyssna in på Spotify. Verkligen träffsäkra texter. Satt nästan och grät till dom på bussen förut på väg hem från Birsta, där jag var och handlade lite smått och gott inför veckan som kommer. Vattenfast mascara bland annat, äntligen åtgärdat! På tal om att jag gått och blivit överkänslig liksom. Idk vad det är för fel på mig, jag blir berörd av allt hela tiden, brukar vara ganska blödig i vanliga fall också men nu har det gått och blivit extremt. Blir nostalgisk och känslosam av minsta lilla haha hjälp mig 😢 Tror som sagt att det beror på förändring.

Igårkväll var jag på fest hos min kompis Emma som fyllde 19 tidigare i veckan. Åkte då dit med Malin och Elsa, vi träffades hos Malin en stund innan och myste och pratade lite. Det blev en himla fin stund och vi hann diskutera allt möjligt, mycket välbehövligt. Väl hos Emma träffade jag många som jag både känner och halvkänner och några jag aldrig träffat förut, precis som man önskar när man ska iväg ut sådär. Så jag var himla nöjd med min kväll!

Imorgon börjar jag inte förrän 12 och har egentligen min sista skoldag i tvåan med riktiga lektioner men tror inte vi kommer tvingas till att study hard direkt så det känns verkligen som att allt har lättat nu. På kvällen har jag erbjudit mig att springa Vårruset och hålla Alma sällskap. Sist jag sprang Vårruset var för tre år sedan. Då gick jag i åttan och sprang 5 km på strax under 21 minuter, vilket var ganska imponerande om det inte varit för omständigheterna, att det var en osund relation till träning som låg bakom. Imorgon ska jag inte ha någon tidtagning, jag ska springa för att spendera tid med min syster och ha så jäkla roligt och jag tror att jag är mer imponerad av mig själv nu helt ärligt.

myyyyyyyys <33

Ett roligt gäng det här (William, Henke och jag har förresten bestämt att vi ska matcha kläder på krogen nästa helg, can't wait vi kommer vara fashion😏💃)

Gillade denna bild främst för att min triceps smög sig fram för första gången typ någonsin hahaha

Också till sist, två riktiga höjdare från tjejen jag skrev om i början (ursäkta att jag är för lat för att länka låtarna, ni får dom såhär istället)

Likes

Comments