Header

En riktigt skön söndag!
Började dagen med att gå upp runt åtta och gå en promenad med hunden. Legolas och jag satte oss sen på balkongen i det fina vädret för att äta frukost, eller jag åt frukost Legolas satt i en stol o tittade ut över balkongen, haha!

Har städat och tvättat upp all tvätt, så skönt när allt är rent och färdigt. Så nu ligger Ove och jag och bara myser framför tv:n med lite toffifee 💕

Trevlig söndagskväll på er!

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - Klicka här

Likes

Comments

Legolas andra bad för i år blev i Söndags.
Förra året tyckte han inte alls om vatten, det var lite obehagligt. Men nu har han gått i två gånger!
Inte ivrigt, men om man kastar en pinne kan han tänka sig att försiktigt gå i så pass att han når botten,
men han vägrar fortfarande att simma, haha. Men det underlättade lite när Frasse och Chili var med,
båda helt badgalna! Då var det inte lika läskigt om de gick i först, han är ju för rolig!

Likes

Comments

(Legolas vill pussas, men inte Frasse... haha)

Lördagen spenderades i skogen tillsammans med Frasse och Legolas.
Vädret nu är bara för underbart! Allt fågelkvitter och knoppar som börjar slå ut, bästa som finns!
Hundarna stortrivdes i alla fall, sprang och busade med varan och luktade på alla goa dofter i skogen. Båda var helt slut när vi kom hem igen, haha.

Gick upp redan vid halv åtta på lördagen, så passade även på att städa, fixa med blommorna och måla innan vi åkte till skogen. Kändes verkligen superbra!

Likes

Comments

Senaste tiden, (egentligen senaste året) har jag känt sån stor tyngd över att jag inte har någon riktig hobby. Eller nått att hitta på liksom.
Det har gjort mig så frustrerad då jag vill så mycket men jag vet inte vad jag vill och så får jag inte utlopp för det. Klättrar nästan på väggarna.

Sen Legolas kom blev det såklart blivit mycket bättre, med honom har man alltid fullt upp, haha! Vi går på kurser, tränar tricks, utställningar, promenader osv. Vilket jag tycker är superkul!

Men jag har ändå känt att jag vill ha något mer, nått mer att syssla med! Vilket ledde till mitt akvarie! Jag fick ett 240L akvarie i födelsedagspresent av min familj och Samuels familj. Även detta har gjort att jag fått utlopp för kreativitet och idéer! Att få planera akvariet från grunden. Allt från vilken sand som passar kommande fiskar, till växter och inredning och så mycket mer. Det är så intressant och rogivande!

Det har känts ganska fulländat, men nån liten pusselbit har ändå saknats. Så då gick jag tillbaka till grunden - Simning och målning. När jag var yngre simmade jag väldigt mycket, både träning och tävling. Nått jag även gjorde mycket var att måla. Men båda av dessa tappade jag intresset av innan gymnasiet. Men nu tog jag tag i båda. Skaffade simkort på simhallen och köpte akvareller. Brukar inte måla med Akvarell men ville ge mig på något nytt!

I torsdags på min lediga dag passade jag på att inviga akvarellerna genom att måla Legolas! ♡

Likes

Comments

Igår så åkte jag och Samuel ut för att fiska.
Samuel älskar fiske nästan lika mycket som jakt så nu när solen va framme så var han bara tvungen att åka ut. Jag hängde gärna på, vädret va ju underbart. Ville lapa åt mig all sol jag kunde komma åt, haha!

Legolas fick passa på att träna passivitet, som är något vi verkligen behöver öva. Ibland är
De blev ingen fisk men lite bilder och frisk luft i alla fall!

Likes

Comments

(Notera musmattan och musen... inte alls nörd...)

Lördagen har bestått av spel och bara mys helt enkelt. Tänker fortsätta spendera det resterande av denna lördag på exakt samma vis.

Alltså The Witcher 3 är så grymt!
Har spelat det spelet för många timmar nu och kan typ inte släppa det. Sån grafik och vilke  storyline det är! Grymt!

Vad har ni haft för er?

Likes

Comments

Ledig dag idag, och vilken vårdag det har varit!
Började dagen med att åka in till djuraffären för att lämna in en av mina knivfiskar som börjat bråka med den andra knivfisken. Köpte även lite nya växter och beställde hem en ny fisk. Så imorgon ska jag åka och hämta den. Det är en eldål!

När jag kom hem fick jag även en bukett tulpaner av mamma för att jag hade namnsdag i tisdags.
Superfina! ♡

Har även hunnit med att städa lite. Storstädade även akvariet innan den nya fisken flyttar in imorgon! En bra dag helt enkelt! ♡

Likes

Comments

Efter en vecka som har känts som att det varit i mitten på december och restiden till jobbet har fördubblats på grund av all snö, så kom äntligen värmen tillbaka igen! Så härligt!

Idag åkte jag och Samuels familj till ett litet fik i Mörtfors för att fika och gå en promenad i den vackra omgivningen. Fiket va jättemysigt! Efter fikat gick vi en promenad, självklart var Legolas och Frasse med. Mitt i promenaden blev det givetvis snöbollskrig mellan de tre bröderna Roth, haha!
Kort sagt, en helt perfekt dag!

Trevlig söndag på er! ♡

Likes

Comments

Vad hände?
Ena sekunden plockar jag fram vårjackan och nästa så ligger det decimeter med snö!?
I vanliga fall älskar jag snö, men jag var ganska nöjd med att vintern var över. Jag längtar verkligen efter våren i år, så det här var ett bakslag.

Hur som helst så var jag och fixade mitt årskort på simhallen, nu hoppas jag bara att mina simsaker kommer så att jag kan dra igång!

Någon som är nöjd över vädret är Legolas i alla fall. På lunchen var han ute och körde racet i snön. Han verkligen älskar det! ♡

Hoppas att ni har en bra tisdag!

Likes

Comments

Måndag, inte en favorit hos mig. Är alltid lika tungt att dra igång veckan på måndagen efter att ha varit ledig under helgen. Samtidigt är det skönt att få lite rutiner igen efter helgen.

Idag ska jag ge mig iväg och handla direkt efter jobbet. Är så skönt att ha veckohandlingen avklarad! Denna vecka har jag även gjort matplanering för hela veckan, vuxenpoäng. istället för att köpa lite basvaror och laga vad man kommer på för stunden så har jag nu lagt upp hela veckans middagar.

Ska även svänga förbi simhallen här i stan för att köpa ett årskort. Simmade i över 8 år innan jag började gymnasiet. Nu är jag sugen på att ta tag i simningen igen! Har även beställt baddräkt och utrustning då jag råkade slänga mina gamla träningssaker i flytten...
Vi får se hur det går!

Trevlig måndag på er! ♡

Legolas, mysigaste jobbarkompisen ♡

Likes

Comments