HÄNDELSERIK VECKA

Hej på er!!

Det var ju ett tag sedan jag bloggade och jag har mina anledningar, inga som jag vill ta upp här dock... Men har helt enkelt inte orkat pga det.

De senaste dagarna har jag pratat mycket med mamma och pappa, jag har försökt tränat och jag har sovit. Det är typ så det sett ut, går runt och är konstant trött men måste acceptera att det kommer vara så nu. Vilket är jobbigt då jag annars är väldigt pigg och glad annars. Ni ba du skriver i varje inlägg att du är svintrött??
Fast det här är faktiskt på en annan nivå och jag vet anledningen till det denna gång och det är inget jag kan göra åt just nu så ah.

Tänkte bara slänga upp ett litet inlägg så att ni skulle få någon update iallafall.

Hoppas ni mår bra, puss

Gillar

Kommentarer

DE SENASTE DAGARNA

Hej hörni!!

Hoppas att allt är bra med er, det är det med mig iallafall.

Tänkte lite snabbt dra igenom vad jag gjort de senaste dagarna så att ni får en liten inblick i vad som händer i mitt liv.

Onsdag: Spelade tennis med en annan au pair på morgonen. Alltså insåg verkligen hur mycket jag saknat det, det var så himla himla kul verkligen. Tror även att vi ska boka in ett pass i veckan så att vi båda får komma igång lite sakta men säkert igen. Var helt i extas efter det typ. Efter det så gick vi hem till henne och chillade lite innan hon skulle jobba, så då åkte jag hem och åt och tig det lugnt. Sen kom barnen hem och då var det dags för jobb. Skjutsade de till simningen och sprang samt körde lite styrka medan jag väntade på de. Sen var det hem, äta och sova.

Torsdag: Jobbade på morgonen och när jag skickat iväg barnen till skolan var det dags för mig att komma igång lite, så jag åt och bäddade sängen och så. Sen var det iväg till barnens skola då M hade hans third grade performance och alltså de var så himla gulliga verkligen, alla barn var det och de var så duktiga när de sjöng och så. Efter det så bar det iväg hem och sen till gymmet för lite träning. Var dock ganska trött så blev ett kort pass men ändå hyfsat bra. Sen åkte jag hem och gjorde mig iordning innan jag skulle hämta barnen vid deras bus stop då vi skulle till Ms piano och direkt efter det hade D ett tandläkarbesök. Så det var en hetsig eftermiddag haha. Sen på kvällen kom även deras morföräldrar hit och de ska stanna tills på måndag eller tisdag.

Fredag: Jobbade morgon igen så var uppe med tuppen. När barnen skulle gå till skolan rymde även en av hundarna ut genom dörren så det var helt perfekt, fick springa ut i mina korta pyjamasshorts, en stor tröja som fluffades upp eller vad man ska säga under min tjocktröja och det finaste av allt, mina knä höga mysstrumpor i ett par Nike slippers. Kan bara tänka mig hur det såg ut för alla andra hahaha.
Sen åkte jag och mötte upp Anna för en liten shoppingtur. Hittade massa fina saker men måste verkligen spara pengar nu känner jag...
Sen var det bara hem och jobba igen och ta barnen till simningen. Under tiden passade jag på att köra intervaller. Aldrig mer säger jag bara för guuud vad jobbigt det var. När vi hem så åt jag och duschade innan jag åkte och mötte upp Anna på Orange Leaf. Vi båda var jättetrötta så vi blev inte så långvariga men det var mysigt iallafall.

Nu ska jag snart gå upp och göra mig iordning för att sen åka till barnens simtävling och efter det så är det snabbt iväg till Lott’s födelsedagsmiddag och sedan vankas det utgång.

Ha en bra helg, puss

  • usa

Gillar

Kommentarer

POST MALONE

Men tjaaa!!

Tänker faktiskt hoppa rakt in i att berätta om min dag. Den var väldigt tråkig fram till sisådär 5 då jag började sminka mig för att jag skulle nämligen på POST FKN MALONE med Anna. Så sjukt verkligen, har fortfarande inte fattat det haha.
Som förband var det först Tyla någonting som faktiskt var grym och sen kom även Swae Lee. Nej men dra mig baklänges, hade ju inte förväntat mig att han skulle va nåt annat än bra men asså hela känslan bara när han körde Swang och Unforgettable till exempel. Alltså WOW

Sen var det ju då dags för huvudakten själv. Post Malone. Nej men gud, han var ju typ bättre live??? Trodde knappt det var möjligt. Men alltså hela showen och allt var så jääääkla grym. Han var ju även dyngrak och hög som bara den och ändå var han så bra? Alltså snälla nån, vill bara uppleva denna kväll igen.
Kan ju säga att min hals samt virka alla mina muskler kommer må skit imorgon men det var det så värt!!
Vill även tacka Anna för att hon ville följa med, ni ba men snälla hon förstår inte ens vad du skriver?? Men whatever, så kul var det iallafall. Har inga ord.

Ha det bäst, puss

  • usa

Gillar

Kommentarer