MIN HELG

Jag har haft världens mysigaste helg!


- TORSDAG - 

I torsdags vaknade jag vid 05.45 ungefär och begav mig till jobbet. Jag slutade jobba vid 14 och innan jag skulle åka ut till mina föräldrar så drog jag ett träningspass på yogamattan. Mamma, Vanessa och jag skulle nämligen åka upp till Borås för att se Molly Sandén. Vi kom upp till Borås strax innan 19. Molly började inte spela innan klockan 21, så vi fördrev tiden med fika och lite kik i affärer. Jag mötte även upp min fina vän Kevin som stod med oss och kollade på konserten.- FREDAG -

I fredags fick jag jobba över en timme, så jag var hemma vid 15 ungefär. Det var mammas födelsedag, så vi åkte till Solvikens Restaurang nere på Apelviken för att käka lite mat. Jag åt en pizza med fikon. honung, pistaschenötter och getost. SÅ GOTT.

Efter restaurangbesöket följde Celine med mig hem en stund innan hennes tåg skulla åka. Jag skjutsade sedan ner henne till stationen på min cykel och tog mig en liten cykeltur runt stan i den fina kvällssolen.- LÖRDAG -

Den 6:e juli 2015, frågade jag chans på min Mikael. Eller ah, det var då vi sa att vi nog var tillsammans ändå. Vi firade 4 år med att sova ut och inte gå upp innan 10.45.
Mikael spelade match neråt I landet och jag stannade hemma och passade tvättmaskinen. Vid 15 började jag göra mig iordning inför förfesten vi skulle till. Vi var bjudna hem till en kompis på lite förgrogg, innan helgens andra konsert. Vi såg Petter på "Majas vid Havet". Eller rättare sagt, vi hörde Petter, då vi inte såg någonting där vi stod, haha. Men vi fick en selfie med kungen, innan konserten, så vi var ändå rätt nöjda.

Efter konserten tog vi taxi in till stan och drack lite öl på Bodegan. Det var en superduktig trubadur som spelade och vi sjöng oss hesa.


- SÖNDAG -

Idag är det söndag och jag chillar på soffan. Vi har beställt hem mat och fixat lite tvätt. Men annars har det inte hänt så mycket. Jag tänkte dra ett träningspass om en liten stund, men mer än så ska inte hända idag. En perfekt bakis-dag och ett underbart slut på en helgrym helg!


Jag hoppas att er helg också har varit bra, så tar vi oss an en ny vecka med stormtag! Kram ♡

#bestofnouw #weekend #nouw #summer #varberg #petter

  • LIVET

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229