Veckans planer

Godmorgon fina ni! Vaknade upp med strålande sol så mitt humör är just nu på den ljusa sidan. Jag tänkte dela med mig av en hederlig veckans planer.

Måndag: Idag ska jag plugga, har några enstacka lektioner. Jag ska även på jobbmöte kl 14.00. På schemat står även att jag ska posta några paket.

Tisdag: Mina planer är för imorgon är än så länge oklara. Jag har fortfarande lektioner men slutar redan klockan 10 så jag har hela dagen framför mig. Om det blir bra väder kanske det blir en sväg på stranden så man kan börja jobba på brännan.

Onsdag: Vi ska ha någon form av avslutning med klassen s onsdagen kommer jag ägna med klassen och resterande tid som blir över kommer jag nog ägna åt att träna.

Torsdag: Eftersom vi förmdoligen har avslutningen redan på onsdagen kommer jag vara ledig hela dagen så mina planer är att jag ska till Ellen i Onsala.

Fredag: Min storebror tar studenten!!! Åh så kul, även om det inte sker på ett tradionellt sätt. Vi ska trots allt ha en liten mindre mottagning här hemma då närmaste släkt och vänner kommer.

Lördag: Jag ska jobba mellan 10.00-19.30

Söndag: Inga planer mer än att träna.

Gillar

Kommentarer