VECKANS PLANER

It’s a new week. Jag har gjort detta inlägget som en liten tradition i början på mina veckor då och då. Är det DISS så måste ni meddela detta. Jag själv älskar ju att läsa andras veckoscheman! Här kommer iallafall mitt schema för veckan;

Tisdag: imorgon har jag skola mellan åtta på morgonen fram tills halv två vilket är bland den bästa skoldagen enligt mig. Resterade timmarna blir förmodligen åt att plugga lite samhällskunskap och en vända till gymmet för lite träning.

Onsdag: tillbaka till skolan igen.. inte taggad på att denna vecka kommer bli en plugg vecka. Jag slutar skolan 14.20 så ungefär vid 3 ska jag åka och köpa en födelsedags present till min lillasyster som blir 10. Vet inte vad jag ska köpa så har ni någon som helst aning som lämna gärna en kommentar.

Torsdag: plugg och träning står på schemat. Mot kvällen ska jag på ett ”överraskningskalas”

Fredag: inga planer alls, förmodligen ta det lugnt och hänga med vänner eftersom jag är upptagen hela helgen. Blir nog en tidigkväll om mina erfarenheter stämmer överens ;)

Lördag: tyvärr ingen jobbfri helg, utan jag jobbar 10.00-19.30. Hela min helg försvinner inprincip eftersom jag jobbar så sent men får tänka positivt!

Söndag: jobb mellan 10.00-19.30 på söndag med och efteråt ska jag försöka hinna med ett pass till gymmet. Kan inte lova att jag har ork till det men skönt att avsluta en vecka med ett svettigt pass. 

  • Nära Lyckebäcksvägen -, Falkenberg

Gillar

Kommentarer