V.42

Hej på er, nu går vi in på näst sista veckan innan höstlovet. Snart drar jag även utomalnds!!! Ni lär vara lagom trötta på mitt eviga gnäbb om den här utomalnds resan, haha. Jag tänkte dela med mig av mina planer denna veckan, vore inte det skoj? Har brist på bilder så här har ni tre bilder från min snapchat.

Måndag: Skola mellan 08.00-14.20, har ett stort juridikprov som väntar.. När jag har slutat skolan ska jag åka till ICA och posta kläder jag fått sålt på min bloppis. Eftersom jag slutar relativt tidigt så passar jag på att dra till gymmet innan det blir allt för sent. Måndagar är dom värsta dagarna på gymmet eftersom det är fullt med pass och folk..

Tisdag: Skola mellan 08.00-15.35, tar med mig skolan hem och kommer spendera tisdagen åt att plugga, göra klart inlämmningar och fota till bloggen.

Onsdag: Har en liten sovmorgon på onsdagar så jag har äran att börja 08.30 istället, hurra. Slutar dock kl 15.50... Har en håltimma på 3h efter första lektionen så jag ska försöka sticka till gymmet om jag har energin till det, onsdagar är också en sån dag gymmet är fulllt.

Torsdag: NO PLANS!! Självklart går jag i skolan men mer än så har jag inte planerat in. Har även sovmorgon på torsdagar så jag börjar klockan 09.45!!!! Bästa dagen på veckan, har 3 lektioner på hela dagen, jag klagar inte!!!

Fredag: Har skola mellan 08.10-16.00. Ska ta tåget till Halmstad 17.19 för bussen till S går 17.42. (Måste inflicka att jag alltid måste springa till bussen).

Lördag/Söndag: Ska vara hos Simon eftersom jag åker till Usa nästa söndag och blir borta i 11 dagar vilket betyder att vi inte kommer träffas på ungefär 2v.. Sorligt men sant. S har även hemma match på söndag så jag ska kolla när han spelar innan jag tar bussen hem till Falkenberg igen.

Hoppas ni får en underbar vecka! <3

  • Nära Lyckebäcksvägen -, Falkenberg

Gillar

Kommentarer

sandrakannasto
sandrakannasto,
Ha en fin vecka! <3 Lycka till på provet idag 😊 <3
nouw.com/sandrakannasto