TIPS PÅ VAD MAN KAN GE BORT I JULKLAPP

Innehåller affiliate-länkar

1. EN GLOSSYBOX!
Jag själv köpte detta till mig för ungefär 1 års sen och jag älskar det. Man får hem en liten box varje månad med 5-6 skönhetsprodukter från alla möjliga olika märken. Så spännande och så roligt att ge bort. Nu 30% på hemsidan till och med ;).

Länk till hemisdan här: https://www.glossybox.se/

2. strandbaden
Vill du ge bort en avkopplande upplevelse är spa något jag kan rekommendera. Falkenbergs strandbad har ett spa som är utan dess like. Perfekt för mamma eller pojkvännen.

3. Väskor
Jo men väskor är ju något alla måste uppskatta att få. Jag tycker väskor kan göra en outfit så mycket fräschare. Själv har jag önskat mig en av dessa väskor, kan ni gissa vilken?


morgonrock / bestick / Glas / Ljusstake / Spegel / bäddset / mugg / Armband / Tavla / burk

4. GOTT & BLANDAT!

Här har ni en blanding på allt möjligt som går att komma på, en ur snygg tavla, en morgonrick som bara alla måste ha såhär vintertids och massa mer. Dessa presenter är även perfekta att ge bort när någon tar studenten!


Egentligen handlar ju inte julen om att köpa massvis med saker till varandra utan att umgås med sina nära och kära. Julen är den tiden på året som hela familjen samlas och får spendera tid med mormor och morfar vilket är så mysigt. Snart är den bästa tiden på året här och jag julshoppar till mina nära och kära och har tyckt de varit SÅ svårt och där av kom jag på dagens inlägg! Ha en forsatt trevlig tisdagskväll, själv hade jag tänkt baka lussekatter med familjen.


KRAM

  • Nära Lyckebäcksvägen -, Falkenberg

Gillar

Kommentarer