THE LAST DAY

Tro mig när jag säger att jag fäller en tår samtidigt som jag skriver detta. Det gick från att det var 2 år till 1 månad och nu bara 1 dag. Min andra halva flyttar nu vidare för nya äventyr mot sina drömmar vilket jag är enormt stolt och glad över för hans skull. Samtidigt som jag är världens lyckligaste flickvän för att han tagit sig så pass lång inom hockeyn och ska flytta så finns det ändå en lite klump i magen. Från att bara bo 10 minuter ifrån varandra till att bo 1 timme och 20 minuter från varandra är ganska stor skillnad. Distansförhållande är inte min grej men vad ska man göra när man är kär? Jag kommer sakna min fina så himla mycket men jag tror ändå någonstans att detta kan vara gynnsamt för oss båda.

Jag tror vi vi kommer ta till vara på dom möjligheterna att träffas så mycket som vi kan och den tiden kommer vara så värdefull. Jag vet att vi kommer hålla hårt om varandra för den kemin vi har, dom handlingarna vi har, dom upplevelserna vi gjort och vad vi gått igenom som ett par så är vi oslagbara. Alla säger att första kärlek inte håller, att det bara är en prova på sak inför det riktiga kärleken du en dag kommer träffa, men jag vet att jag redan träffat min och det finns ingen som kan få mig att ändra på det.

Jag önskar dig Simon all lycka till i framtiden och nu, älskar dig!

Gillar

Kommentarer

Simonsvensson11
Simonsvensson11,
❤️❤️❤️min fina!! Älskar dig otroligt
Hannasvensson3,
Säljer du kläder någonstans? Älskar din stil😍😍
Mathildalungberg
Mathildalungberg,
Tovisa
Tovisa,
Förstår det är jobbigt men det kan göra en sjukt mycket starkare att vara långdistans! Har själv det nu på 6h och det är svårt men vill man funkar det. Man uppskattar tiden tillsammans mycket mer när man väl ses. All lycka till er!
nouw.com/tovisa
Mathildalungberg
Mathildalungberg,
Åh tack! Jag hoppas verkligen alla bitar faller på plats så snart som möjligt. <3
nouw.com/mathildalungberg