Q/A - svarar på era frågor.

Hej på er fina ni! Jag tänkte dela med mig utav en lite Q/A där jag svarar på lite frågor ni ställt och undrat på det sistone.

Hur går tankarna och känslorna nu när det gått ett tag in i ditt distansförhållande?
Först och främst tack som frågar angående mitt mående kring allt med flytten att göra. Jag mår faktiskt bättre än vad jag själv trodde jag skulle, självklart är det jobbigt och oerhört ”konstigt” om jag får uttrycka mig så. Det är en stor omställning från att kunna ta sig till varandra på 10 minuter till 1.5 timme men jag känner ingen oro eller press alls som jag faktiskt trodde.


Du snackade tidigare om att du börjat träna mer på sistone, gör du det för din skull eller andras?
Precis! Jag har börjat lägga mer fokus på min träning och min kost men det är enbart för mig och mitt eget bästa. Jag tycker om att träna och hålla igång och jag skulle aldrig tvinga mig till att gå till gymmet för någon annans skull. Det är viktigt att lyssna på sin kropp och vad som är bäst just idag eller morgondagen.

Är du fortfarande lika ”orolig” över gymnasiet?
Alltså orolig kanske inte är rätt ord att uttrycka sig med, men lite nervös skulle jag allt säga att jag är. Jag är mest nervös över att jag inte komma hitta rätt till lektionerna och jobbigt att inte veta hur mycket energi man måste lägga ner ang plugget. Allting är ju rutiner så jag tror att efter några månader kommer allting falla på plats. Sen har jag hamnat i en klass där jag inte umgås med så mycket folk alls vilket det finns både fördelar men också nackdelar med.

Är du en slösare eller sparare?
Jag skulle för några månader sedan säga slösare men jag har faktiskt på sistone blivit väldigt bra på att lägga undan pengar och tänka efter innan mina köp. Så jag får faktiskt med glädje säga sparare!

Ska du resa någonting i år?
Yes, och jag längtar som en galning!! Jag ska nämligen som jag nänmt för ett tag sedan till USA med min familj. Har haft en dröm sedan barnsben att resa ditt och nu slår den drömmen in <3.

Gör du någonting med ditt hår/ditt ansikte nu under sommaren?
Både ja och nej. Mitt hår blir väldigt ljust under sommaren just av solen men tycker inte det blivigt så blont som det brukar bli och därför har jag använt mig utav ett silverschampoo i år. När det kommer till skönhet så är svaret nej, under sommaren sminkar jag mig ingenting utan lägger bara på dagkräm för att se lite mer fräsch ut. Det kan hända ibland att jag använder mascara men ytters sällan.

Xx

Gillar

Kommentarer