NOVEMBER Q/A

Godmorgon på er!!! Tänker att jag i detta inlägget kan bryta av med en frågestund om mig så min blogg inte blir så enformig. Hänger ju på stranden varje dag och jag tror att många av er kommer tröttna om jag uppdaterar 9 inlägg om att jag ligger på stranden, skämt och sido ;).

1. Vad ser du mest fram emot i November månad? Alltså jag tycker att November helt ärligt är den tråkigaste månanden på hela året, ingenting roligt händer bortsätt från Black Friday. Så jag får nog säga Black Friday.

2. Ditt senaste köp?
Det var ett par Levi’s jeans till Simon.

3. Vad ska man göra när man åker till Miami?
Många av er har velat att jag ska göra ett inlägg där jag delar med mig av goda restauranger, vad man ska shoppa och tillsist bada och jag tänker att jag gör ett sånt inlägg där jag skriver allt ni behöver veta för att få den maximala resan dit.

4. Villa konton på instagram är dina favoriter?Jag följer ju massvis med konton med en person jag tycker mycket om är nog Amanda Franzén, sån inspiration.

5. Något nytt mål innan 2019 är över?
Spara pengar!!! 2020 har jag planerat så himla mycket roligt så behöver spara spara spara.

6. Uppdatering på livet?
Jag mår så himla bra just nu, har dom finaste vännerna omkring mig, den finaste pojkvännen och familjen. Livet fuller på och jag känner mig verkligen så motiverad på livet. Allting i livet har sin mening och jag är så lycklig att jag är där jag är idag med dessa personerna omkring mig som stöttar mig i allt!!

7. När åker du hem från Miami?
Redan imorgon ;( vill inte lämna detta underbara ställe. Kan rekommendera varenda kotte där ute att någon gång i livet besöka Miami.

8. Vad tycker du om ekonomi linjen?
Jag känner verkligen att linjen passar mig och jag trivs verkligen. Jag får uttrycka mig mycket i skrift vilket jag känner som en liten fördel pga av bloggandet.

Men nu ska jag ner och äta lite croissant sista dagen och njuta av hotellfrukosten för imorgon går flyget tillbaka till Sverige. Hade mer än allt stannat kvar längre här.

Gillar

Kommentarer