Mina planer för resterande dagar

Idag är de torsdag och jag har en liten sovmorgon men passade på att gå upp lite tidtagare än vanligt just så jag kan ta det lungt. Gillar inte när man behöver stressa utan det kan vara skönt ibland att sätta sig en stund framför tv och med en kopp te och bara ta det lungt innan skolan börjar. Har lite mer än två timmar tills min första lektion börjar så jag kände för dela med mig av mina planer för dessa fyra återstående dagarna.

Idag/torsdag ska jag först gå i skolan mellan 09.45-16:00. Sen är det mage och armar som står på schemat och tillsist plugga samhällskunskap. Har ett stort prov nästa vecka och eftersom mina planer för helgen är fullspäckad måste jag ägna eftermiddag åt att plugga.

Fredag: Skola mellan 13.55-16.00. Efteråt ska jag, Alica och Johannes åka till Ljungby för att hälsa på S. De har ju inte varit där än så vi tyckte de var lite på tiden att dem åkte ner. Vi ska även hänga med Albin och Ellen vilket ska bli riktigt kul att hänga alla sex.

Lördag: Spendera med mina fina vänner och våra planer är än så länge oplanerade.

Söndag: Simon ska ha borta match så vi åker hem redan vid 10.00 på förmiddagen. På eftermiddagen ska jag träna och sedan ska vi fira mig som fyller 17 på måndag! Pappa kommer nämligen ner redan då från Kungsbacka eftersom han jobbar sent på självaste födelsedagen. Men det ska bara bli mysigt.

KRAM!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229