MINA HÅRVÅRDSPRODUKTER

Innehåller affiliate-länkar

Några utav er var intresserade på att se vad för typ av hårprodukter jag använder mig av dagligen så det har jag fixat till er nu!

shampoo + balsam HÄR silver shampoo HÄR

När jag duschar och ska tvätta håret så använder jag mig utav dessa tre produkter. Jag använder inte silver shampoo vid varje duschning men på brukar använda det ungefär 2 gånger i veckan för att undvika dessa gula toner jag har i mitt hår. Har faktiskt bara testat detta från Björn Axen men jag trivs med det och det fungerar för mitt hår!

Förningskräm HÄR / stylingspray HÄR

Efter jag duschat mitt hårt brukar jag oftast blåsa håret också, mest för att jag tycker håret blir finast då. Jag vill inte utsätta mitt hår för så mycket värme så ofta som jag gör så mitt tips för er som blåser håret ofta är denna blowdry creame . Jag älskar den!

Det är ytterst sällan jag faktiskt använder mig av hårspray men det händer ibland just för att få håret att sitta på plats. Oftast använder jag hårspray när jag sätter upp håret i en hästsvans , speciellt när jag spelade fotboll förut.. Då använde jag minst 2 flaskor per säsong, skojar inte.

Detta är alla hårvårdsprodukter jag använder och dom fungerar perfekt för mitt hår! Dela gärna med er utav er favoriter, älskar att läsa om sånt.

X Mathilda

Gillar

Kommentarer