MIN SMINK RUTIN

Innehåller affiliate-länkar
Ögonskuggspallet / Bronzer Puder / Mascara / CC-Cream / Bronzer / Puder / Anastasia Beverly Hills Brow Gel Ögonbryn/ Concealer

Hej på er! jag tänkte i detta inlägget dela med mig utav min smink rutin. vore inte det intressant? Jag måste bara tillägga att jag inte sminkar mig varje dag men om jag gör det så är det dessa produkter jag avvänder mig av.

CC-cream : Jag använder mig INTE av någon fondation för jag tycker det blir för "kakigt" och inte alls snyggt så en CC-cream är det perfekta valet då. Jag applicerar CC-Cream precis som en fondation så jag får fullteckning + en mycket slätare och jämnare hud. Vilket gör det mycket enklare att applicera allt annat sen.

Mascara från Bobbi brown. Jag har testat många olika mascaror i mina dar eftersom jag inte gör fransförlängning då mina fransar är otroligt långa naturligt. Här har ni mascaran som ger er dom längsta fransarna och dom finaste fransarna. Rekommenderar starkt.

IsaDora: Kommer det bronsing pudret jag använder mig av. Nu på vintern är jag likblek så detta bronsing pudret gör susen. Jag tar det som ett vanligt puder i hela ansiktet. Det är denna produkten som gör att jag får denna bruna nyans i ansiktet så jag slipper använda mig utav brun utan sol hela tiden.

ögonskuggspallet : Jag använder inte ögonskugga så mycket till vardags men det händer ibland det ska jag inte ljuga om. Jag har två paletter jag använder mig utav. Dels denna från Urban Decay men också CAIA från Bianca ingrosso. Jag älskar dessa nude färger som Naked 3 har.

puder:: efter jag applicerat concealer vill jag alltid applicera puder för att behålla täckningen hela dagen. Jag använder mig av denna från BearMinerals och jag tycker den funkar perfekt. Kanske inte så prisvärd om jag får säga så. Jag kan absolut hitta billigare variant som är bra Tex: mitt förra puder från Kicks egna märke.

concealer : Efter jag applicerat min cc-cream applicerar jag min concealer från Maybelline. Jag använder deras "fit me" concealer och för mig med jättemörka ringar under ögon behöver jag en heltäckande variant så här har ni den. Vill testa både Mac`s och NYX concealer men får vänta tills jag får slut på denna. Har hört så mycket bra om just dessa två.

Brow Gel: Jag brukar gå till en tjej här i Falkenberg som hjälper mig att både färga och vaxa mina bryn så jag behöver inte lägga tid på brynen på morgonen och det är rätt skönt. Men för att alltid håla formen under hela dagen så använder jag ett Brow Gel från Anastsia och den är faktiskt grymt bra. Tror jag införskaffade mig den i somras och det finns fortfarande kvar produkt vilket är en stor tumme upp. Sparsamt tips :)

Bronzer : Denna produkten skulle jag kunna köpa om och om igen. Jag har testat allt från Anastasia till NYX men ingen slår denna. Perfekt färg, håller hela dagen och är lätt att applicera. Den är inte jätte pigmenterad vilket kan vara skit drygt när produkter är för ett litet fel och man måste tvätta bort allt eller stå som en galning och försöka blanda ut med borsten. All kärlek till detta Bronzer.


X Mathilda


  • Smink

Gillar