MIN MIDSOMMAR

Hej hej och hej!
Igår var det midsommar och oj vad mysigt jag har haft det. Jag vaknade strax efter 9 och begav mig genast ut för att plocka blommor till min krans. Så dom första timmarna gick åt att plocka blommor och fixa kransar med mamma och mormor. Jag är verkligen värdelös på att göra midsommarkransar men det är ju en tradition och traditioner är till för att följas!!! Kämpade som attans med min men som sagt är jag inget proffs eller har tålamod till det heller ;-).

Klockan blev närmare halv 1 så Simon hämtade upp mig och körde till Leo där alla andra kompisar och familjer väntade. Vi var ett gäng på 18 stycken och spelade brännboll,kubb och dansade runt stången. Sånt som man gör när det är midsommar helt enkelt.

Min outfit bestod av en klänning från Nelly.com (inget samarbete) och ett par skor från H&M. (Inget samarbete) En väldigt simpel och bekväm outfit om jag får säga mitt.

Jag har käkat så mycket god mat att jag knappt kunde somna på kvällen. Det blev allt från svenska jordgubbar till grillat och såklart godis. Gott var det iallafall och mätt blev jag. Det har varit full rulle hela dagen och har haft så himla skoj, Hoppas ni alla andra hade en underbar midsommar!

Xx

Gillar

Kommentarer